מהן הדרישות אזרחות ארה ב?

אנגלית גם. לא אנגלית

? אתה מוכן להפוך אזרח ארה ב? הראשון, ודא כי אתה זכאי להגיש בקשה. למד אודות הדרישות הבסיסיות של אזרחות ארה ב. קרא פרטים אודות דרישות עבור בני זוג ובני משפחה.

Are you ready to become a US citizen? First, make sure you are eligible to apply. Learn about the basic US citizenship requirements. Read details about requirements for spouses and family members.

טקס אזרחות ארה ב סקר טק הפליטים: עוד פליטים ומהגרים מסתמכים על הטכנולוגיה עבור משאבים לעזור להם לבנות חיים חדשים באמריקה

US Citizenship ceremony Refugee Tech Survey: More Refugees and Immigrants rely on technology for resources to help them build new lives in America

דרישות אזרחות ארה ב

US citizenship requirements

על מנת להגיש בקשה לקבלת אזרחות, בדרך כלל להכיר לכם tהוא בעקבות דרישות:

In order to apply for citizenship, you must generally meet the following requirements:

  • אתה חייב להיות לפחות 18 בן שנה.
  • You must be at least 18 years old.
  • עבור רוב האנשים, כנראה שחיית בארצות הברית במשך חמש שנים לפחות כתושב. עם זאת, אם הבעל או האישה שלך הוא אזרח, ייתכן שתוכל להחיל לאחר שלוש שנים. קרא עוד על הזכאות של בני זוג.
  • For most people, you must have lived in the United States for at least five years as a resident. However, if your husband or wife is a citizen, you may be able to apply after three years. Read more about eligibility for spouses.
  • אתה צריך גרו באותו מיקום במשך שלושת החודשים האחרונים.
  • בטח לא היה משמעותי טיולים מחוץ לארה ב. חופשות וטיולים קצרים לראות משפחה בחו ל בסדר, אבל אם היו לך לנסיעות ארוכות, זה יכול להיות רעיון טוב לדבר עם עורך דין לפני החלת כדי לוודא כי הינך זכאי ת. אתה יכול קרא עוד על הנוכחות הפיזית ודרישות רציפה.
  • You need to have lived in the same location for the past three months.
  • You must not have had significant trips outside of the USA. Vacations and short trips to see family overseas are okay, but if you have had long trips, it might be a good idea to speak to a lawyer before applying to make sure you qualify. You can read more about physical presence and continuous requirements.
  • בטח יש לך אין פעילות פלילית גדולה. עבירות קטן, כגון דו ח תנועה, ? בסדר, . אבל אתה לא יישפט על כל פשעים חמורים. תמיד להיות כנה לגבי זה כי רוב פשעים קטנים בסדר, אבל אם אתה משקר על הבקשה שלך, הדבר עשוי להפוך את היישום שלך נדחה. אתה יכול אפילו מגרשים אותו. אם אתה מורשע בפשע, חשוב מאוד לדבר עם עורך דין. הם יתנו לך מה לעשות.
  • You must have no major criminal activity. Small offenses, such as a traffic ticket, are okay, but you cannot be convicted of any major crimes. Always be honest about this because most small crimes are okay, but if you lie on your application, this can make your application get rejected. You might even get deported. If you have been convicted of a crime, it is very important to talk to a lawyer. They will let you know what to do.
  • אתה חייב ללמוד וללמוד על ממשלת ארצות הברית, הכלכלה, ואת ההיסטוריה כך שתעבור את המבחן באזרחות.
  • You must study and learn about the United States government, economy, and history so that you can pass the Civics exam.

כיצד להחיל

How to apply

ישנם שלבים רבים בתהליך התאזרחות:

There are many steps in the naturalization process:

  • להשלים ולשלוח את הניירת הנדרשת.
  • להשלים את בדיקת רקע.
  • להשלים ראיון עם אזרחות ארה ב, קצין ההגירה.
  • בדיקה קצרה בשפה האנגלית שבה קרא, דברי משפט באנגלית.
  • את מבחן באזרחות עלינו היסטוריה וממשל. במבחן הזה, עליך לענות 6 מתוך 10 שאלות כראוי על אותנו באזרחות, היסטוריה וממשל.
  • . קח את שבועת האמונים שבו תתחייב נאמנות לארה.
  • Complete and mail the required paperwork.
  • Complete a background check.
  • Complete an interview with the United States Citizenship and Immigration Officer.
  • Take a short English language test where you read and speak a sentence in English.
  • Take a Civics Exam on US history and government. On this exam, you must answer 6 out of 10 questions correctly about US Civics, History and Government.
  • Take the Oath of Allegiance where you pledge loyalty to the USA.

אתה יכול למצוא פרטים נוספים אודות כל הפעולות הבאות כאשר אתה מוכן ללמוד איך להגיש בקשה לקבלת אזרחות.

You can find more details about all these steps when you are ready to learn how to apply for citizenship.

למד עוד

Learn more



המידע בדף זה נובע USCIS אחרים מקורות מהימנים. זה מיועד עבור הדרכה והוא מתעדכן לעיתים קרובות ככל האפשר. USAHello אינו נותן ייעוץ משפטי, או כל החומרים שלנו מהסוגיא משום יעוץ משפטי. אם אתם מחפשים עורך דין בחינם או בעלות נמוכה או עזרה משפטית, אנחנו יכולים לעזור לך למצוא שירותים משפטיים בחינם, בעלות נמוכה.

The information on this page comes from USCIS and other trusted sources. It is intended for guidance and is updated as often as possible. USAHello does not give legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for a free or low-cost lawyer or legal help, we can help you find free and low-cost legal services.

עברתי את המבחן אזרחות שלכם!

שיעור הכנה אזרחות מקוון חינם

להתחיל את הכיתה עכשיו

 

 

? דף זה עזר לך? פרצוף מחייך כן פרצוף זועף לא
תודה לך על המשוב שלך!