איחוד משפחות – להביא את המשפחה שלך לארה ב

אנגלית גם. לא אנגלית

קיימות מספר דרכים שונות שניתן להחיל על בן משפחה שלך לבוא ארצות הברית להצטרף אליך. לאחר שאתה צריך לפעילותה. זה נקרא איחוד משפחות.

There are several different ways you can apply to have your family members come to the United States to join you after you have been resettled. This is called family reunification.

Family reunification, photo copyright Michael Swan, CC.
צילום: באדיבות מיכאל ברבור, CC.
Family reunification, photo copyright Michael Swan, CC.
Photo courtesy of Michael Swan, CC.

כיצד פועלת איחוד משפחות?

How does family reunification work?

  • אם אתה נכנס לארצות הברית כפליט בתוך העבר 2 שנים או קיבלו סטטוס asylee בתוך העבר 2 שנים, ניתן להציג בקשה מסוימת בני המשפחה לקבל מעמד הפליטים או asylee "נגזרת". משמעות הדבר היא כי הם יכולים להפוך פליט בארה ב, כי הם חלק מהמשפחה שלך. רק בני משפחה מסוימים יכולים להפוך לפליטים "נגזרת": בן הזוג שלך (בעל או אישה) או הילדים שלך (לא נשואה ומטה 21 כאשר אתה הראשון מוחל עבור מצב מדיני או פליטים).
  • באפשרותך גם להחיל בן משפחה כבר שזוהו כפי פליטים להצטרף אליך בארה ב.
  • אם אינן מצריכות גם מתוכניות אלה נמצאים כעת בארה ב. אזרח, אתה גם יכול להשלים את יישום רגיל כדי להביא את המשפחה להגר לארה ב.
  • If you entered the United States as a refugee within the past 2 years or were granted asylee status within the past 2 years, you may apply for certain family members to obtain “derivative” refugee or asylee status. This means that they can become a refugee in the USA because they are a part of your family. Only certain family members can become “derivative” refugees: your spouse (husband or wife) or your children (unmarried and under 21 when you first applied for asylum or refugee status).
  • You can also apply to have family members who are already identified as refugees join you in the USA.
  • If you do not qualify for either of those programs and are now a US citizen, you can also complete a regular application to have your family immigrate to the USA.

מי זכאי להגיש בקשה איחוד משפחות?

Who is eligible to apply for family reunification?

על מנת לבקש יש בן זוג או ילדים להצטרף אליך בארה ב תחת התוכנית איחוד המשפחה שלך, אתה חייב להיות מה שנקרא “המנהל” פליטים או asylee. משמעות הדבר היא כי את היית האדם קיבל מעמד של פליטים הרשמי, הגיע לארה ב דרך אותנו למשרד של היישוב מחדש. בטח שהזנת ארצות הברית כפליט בתוך העבר 2 שנים או שניתנה מקלט בתוך העבר 2 שנים. אתה חייב להישאר בתוך מצב הפליטים או asylee או הפכו להיות תושב קבע חוקי (קבלת גרין קארד).

In order to request to have your spouse or children join you in the USA under the Family Reunification Program, you must be what is called a “principal” refugee or asylee. This means that you were the person that received official refugee status and came to the USA through the US Office of Resettlement. You must have entered the United States as a refugee within the past 2 years or have been granted asylum within the past 2 years. You must remain in refugee or asylee status or have become a lawful permanent resident (received a green card).

Affadavit של תוכנית מערכת יחסים

Affadavit of Relationship Program

אתה עשוי להיות זכאי להגיש תצהיר יחסים עבור בן הזוג שלך, הילד (נשואים, תחת 21), או הורים. התצהיר של מערכת היחסים היא הצורה נהגה להתאחד עם פליטים וסגור asylees עם קרובי משפחה? כבר נחוש בדעתו להיות פליטים אבל מחוץ לארצות הברית. תצהיר של היחסים רשומות המידע על קשרים משפחתיים. לתצהיר יש להשלים כדי להתחיל את תהליך היישום עבור קרובי משפחה עשויים להיות זכאים להיכנס לארצות הברית כפליטים באמצעות אותנו הפליטים התוכנית הקבלה. עליך להשלים את יישום זה בתוך חמש שנים מגיע לארה. לקבלת מידע אודות לאומים הנוכחי זכאים להגיש, לראות מחלקת המדינה של ארה ב, לשכת האוכלוסין, פליטים & הגירה.

You may also be eligible to file an Affidavit of Relationship for your spouse, child (unmarried, under 21), or parents. The Affidavit of Relationship is the form used to reunite refugees and asylees with close relatives who are already determined to be refugees but are outside the United States. The Affidavit of Relationship records information about family relationships. The Affidavit must be completed in order to begin the application process for relatives who may be eligible to enter the United States as refugees through the US Refugee Admissions Program. You must complete this application within five years of coming to the USA. For information on the current nationalities eligible to file, see the US Department of State, Bureau of Population, Refugees & Migration.

עתירה למתן יחסית זר

Petition for alien relative

פליטים עם מצב קבוע תושב זר או מי היו בארה ב יותר מ-5 שנים ניתן להחיל בשם בני זוג, ילדים, ההורים, אחים באמצעות טופס I-130. תהליך זה עשוי לארוך זמן רב יותר, להיות יותר קשה מאשר שתי התכניות הנ. אנא קרא את USCIS המשפחה של אזרחי ארה ב דף לקבלת מידע נוסף.

Refugees with Permanent Resident Alien status or who have been in the US more than five years can apply on behalf of spouses, children, parents, and siblings using Form I-130. This process may take more time and be more difficult than the above two programs. Please read the USCIS Family of US Citizens page for more information.

יש גם תוכנית מיוחדת לבני המשפחה של האיראנים חווים רדיפה דתית.

There is also a special program for family members of Iranians who are experiencing religious persecution.

איזה בני משפחה זכאים לבוא לארה?

Which family members are eligible to come to the USA?

הקרבה המשפחתית הייתה להתקיים לפני הגיעו לארצות הברית כפליט או קיבלו מקלט מדיני. זה אומר:

The family relationship had to exist before you came to the United States as a refugee or were granted asylum. This means:

  • אם אתה רוצה להשלים את המסמכים שלך זוג מגיע לארצות הברית, היית צריך להיות נשוי לפני הגיעו לארה כפליט או קיבלו מקלט מדיני בארה ב. אנא בקרו את USCIS הפליטים & בני הזוג Asylee דף לקבלת מידע נוסף.
  • הילד שלך היה צריך להיות הגה (משמעות הדבר היא שהאמא כבר הייתה בהריון) או נולד לפני הזנת כפליט או קיבלו מקלט מדיני. אנא בקרו את USCIS הפליטים & Asylee ילדים דף לקבלת מידע נוסף.
  • אתה תישאר מצב הפליטים או asylee או הפכו להיות תושב קבע (קבלת גרין קארד). אם כבר להיות בארה ב. האזרח דרך התאזרחות, אתה לא יכול לעתור כדי לקבל מעמד הפליטים או asylee נגזרת עבור קרוב משפחה. עם זאת, עדיין ייתכן שתוכל לעזור למשפחה להגר לארצות הברית.
  • במסגרת התוכנית תצהיר של יחסים, באפשרותך להחיל לילדים שלך, בן/בת הזוג, או הורים לבוא לארה ב.
  • If you want to complete papers to have your spouse come to the US, you had to be married before you came to the US as a refugee or were granted asylum in the US. Please visit the USCIS Refugee & Asylee Spouses page for more information.
  • Your child had to be conceived (this means the mother was already pregnant) or born before you entered as a refugee or were granted asylum. Please visit the USCIS Refugee & Asylee Children page for more information.
  • You remain in refugee or asylee status or have become a permanent resident (received a green card). If you have already become a U.S. citizen through naturalization, you cannot petition to obtain derivative refugee or asylee status for a relative. However, you may still be able to help family immigrate to the United States.
  • Under the Affidavit of Relationship program, you can apply for your children, spouse, or parents to come to the US.

כיצד ניתן להחיל על איחוד משפחות?

How do I apply for family reunification?

כדי להחיל עבור בן/בת הזוג או הילדים שלך לבוא לארה כפליטים, עליך להשלים טופס I-730, או עתירה היחסי הפליטים/Asylee. טופס זה הינו חינם להגיש. יהיה עליך לכלול מספר מסמכים משפטיים חשובים בעת החלת. כאשר אתה הורד טופס I-730, זכור גם לקרוא מידע I-730 USCIS טופס רשמי ו הנחיות להגשת טופס I-730.

In order to apply for your spouse or children to come to the US as refugees, you must complete Form I-730, or Refugee/Asylee Relative Petition. This form is free to file. You will have to include several important legal documents when you apply. When you download Form I-730, be sure also to read the official USCIS Form I-730 information and the instructions for filing Form I-730.

השלמת טפסים משפטיים יכול להיות מאוד קשה. לבקש עזרה מהסוכנות שלך ליישובם מחדש או למצוא עורך-דין או ארגון משפטי אשר מסייעת לעולים. למד עוד על איחוד בכמה שפות דרך IRAP.

Completing legal forms can be very difficult. Ask for help from your resettlement agency or find a lawyer or legal organization that helps immigrants. Learn more about reunification in several languages through IRAP.

למד עוד

Learn more



המידע בדף זה נובע מחלקת המדינה של ארה ב, USCIS, אחרים מקורות מהימנים. זה מיועד עבור הדרכה והוא מתעדכן לעיתים קרובות ככל האפשר. USAHello אינו נותן ייעוץ משפטי, או כל החומרים שלנו מהסוגיא משום יעוץ משפטי. אם אתם מחפשים עורך דין בחינם או בעלות נמוכה או עזרה משפטית, אנחנו יכולים לעזור לך למצוא שירותים משפטיים בחינם, בעלות נמוכה.

The information on this page comes from the US Department of State, USCIS, and other trusted sources. It is intended for guidance and is updated as often as possible. USAHello does not give legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for a free or low-cost lawyer or legal help, we can help you find free and low-cost legal services.

מצא עזרה קרוב אליך

השתמש FindHello כדי לחפש שירותים ומשאבים בעיר שלך.

להתחיל את החיפוש שלך
? דף זה עזר לך? פרצוף מחייך כן פרצוף זועף לא
תודה לך על המשוב שלך!