Nga kamp refugjatësh të humbasë Minnesota USA Pageant

në USAHello, ne besojmë ardhurve bërë vendin tonë një vend më të mirë

Individët Ne funksion tregojë saktësisht se – ata janë shembuj se si emigrantë dhe refugjatë të kontribuojë në vendin tonë.
Interesuar në duke u paraqitur ose të dëshironi të emërojë një individ të jetë i paraqitur, email wilson@SHBAaorëello.org