Si ju mund të merrni të përfshirë

vullnetar

Vullnetarët tanë kryesisht punojnë nga distanca. Vullnetarët luajnë një rol të madh në ndërtimin e përmbajtjen tonë, duke ndihmuar përkthyer burimet tona, and spreading the word about USAHello. Mëso se si për vullnetarë.

dhuroj

Ju mund të bëjë një ndryshim në jetën e refugjatit duke ndihmuar të sigurojë një nga gjërat më të rëndësishme për integrimin e suksesshëm: qasja në informata të mirë. Bëni një donacion tani.

Blej një këmishë të mirëpritur

Veshin një mesazh mirëseardhjeje, kur ju jeni jashtë në komunitetin tuaj! Blini një nga këmisha tona. Këmisha të dërguar një mesazh, direkt të refugjatëve dhe emigrantëve: “i mirëpritur. Kjo është shtëpia juaj, too.” Këmisha janë në dispozicion në tetë gjuhë. Blej një këmishë tani – ardhurat mbështesin punën tonë.

Spread the word about USAHello

Share faqen tonë të lirë me organizatat dhe individët në komunitetin tuaj që mund të mos e dinë në lidhje me faqen tonë të internetit. Ju mund të kërkoni materiale në terren për të shpërndarë në komunitetin tuaj lokal për të siguruar refugjatët dhe emigrantët e di për therefugeecenter.org. Materialet Kërkesë tani.

Si ju mund të mirëpritur refugjatët, immigrants and other newcomers

Learn how to welcome newcomers in the USA

Tetë këshilla për t'ju ndihmuar të mirëpritur refugjatët. Ju mund të vullnetarëve direkt me refugjatët dhe emigrantët në komunitetin tuaj, ose ju ende mund të avokojnë për të mbështetur dhe refugjatët pa punë të drejtpërdrejtë të shërbimit.

Marrë kursin tonë të lirë

Mëso se si për të bashkëvepruar me refugjatët dhe emigrantët në mënyrë kulturore kompetente.

Hall of Fame

Refugjatët dhe emigrantët bëjnë komunitetet tona më të mirë. Lexuar në lidhje refugjatëve dhe të komunitetit emigrant udhëheqësit në vendin tonë.

Dita Botërore e Refugjatëve

Lexoni histori nga amerikanët të përditshme në lidhje me pse refugjatët dhe emigrantët bëjnë jetën e tyre më të mirë. Lexoni tregimet tona Dita Botërore e Refugjatëve tani.

Lexoni blogun tonë

Të mbajtur përditësuar mbi ndryshimet e rëndësishme në politikën e imigracionit. Të mësojnë aftësi dhe këshilla për të mirëpritur dhe refugjatët mbështetje dhe emigrantët. Mësoni rreth ngjarjeve të reja të reja në fushën e shpërnguljeve me forcë. Lexoni blogun tonë tani.

Mëso më shumë

Volunteer ilustrim

Të bëjë një ndryshim në jetën e një njeri i panjohur

Volunteer with USAHello
Mirëpritur refugjatët ilustrim

Mirëpritur refugjatët në komunitetin tuaj

trajnimi Volunteer

Programet mbështetëse që ndihmojnë refugjatët

By donating to USAHello, ju mbështesin teknologji dhe edukim që ndihmon refugjatët të ketë sukses në SHBA.

Dhuroni sot

Latest nga Facebook

Kam nevojë për ndihmë? Na kontaktoni

Grua në ilustrim telefonit

Nga telefoni

(503) 468-5474