Azil dhe TPS

English gjithashtuJo anglisht

Si të aplikoni për azil

Azili është kur qeveria Shtetet e Bashkuara lejon dikush nga një vend tjetër për të qëndruar në Shtetet e Bashkuara për shkak se ajo është e pasigurt për ata të kthehen në vendin e tyre. Vetëm disa njerëz mund të kualifikohen për azil sipas ligjit ndërkombëtar. Lexo më shumë

ndalimi Immigrant

Ky informacion është për të ndihmuar azilkërkuesit të cilët kanë mbërritur në kufirin e Shteteve të Bashkuara. Lexo më shumë

Ku mund të gjej burime juridike falas? Ku mund të merrni ndihmë falas imigracionit?

Pa pagesë apo të ulët ndihmë ligjore me kosto për azilkërkuesit. Lexo më shumë

TPS dhe DED

Është TPS juaj ose Përfundimi DED? Mësoni në lidhje me opsionet tuaja. Lexo më shumë

Asylum seekers information – updated September 2019

Këtu është informacion përditësuar për azilkërkuesit që vijnë në Shtetet e Bashkuara. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

Niloofar Rahmani, Ish-kapiteni afgane Air Force dhënë azil në U.S.Niloofar Rahmani, Ish-kapiteni i forcave ajrore afgane dhënë azil në SH.B.A.Niloofar Rahmani, Ish-kapiteni afgane Air Force dhënë azil në U.S. Niloofar Rahmani është piloti i parë femër Afganistanit aeroplan. USAHello.
Amerika është një vend i sfidave dhe ëndrrave të mëdhaAmerika është një vend i sfidave dhe ëndrrave të mëdha. Vjen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ishte një moment i madh në jetën time. Unë kam qenë i lumtur dhe shumë i emocionuar.