Në punën tuaj

English gjithashtuJo anglisht

suksesi Workplace

Gjetja e një pune është vetëm hapi i parë. Tani që ju keni marrë punë, mësojnë në lidhje me çfarë duhet të veshin dhe se si të veprojë, kështu që ju mund të ketë sukses dhe për të shkuar deri në kompaninë tuaj. Lexo më shumë

Humbur punën tuaj, ose duke u larguar

Shumica e njerëzve kanë gjetur veten pa një punë në një pikë në jetën e tyre. Ndihmë dhe kërkimit të punës strategjitë financiare mund të ndihmojë në këtë situatë Lexo më shumë

Linte punën tuaj

Ju mund të zgjidhni për të lënë punën tuaj për një numër arsyesh. Kjo mund të jetë një tranzicion i madh. Është e rëndësishme të dini hapat e duhur në përfunduar punën tuaj në një mënyrë pozitive Lexo më shumë

Pyesni për një të rritur

Duke kërkuar për një të rritur mund të jetë një eksperiencë e re. Ajo mund të vështirë nëse ju jeni të papërgatitur. Koha e duhur, gjuhe, dhe sjellja mund të bindë menaxherin tuaj ju keni fituar një të tillë Lexo më shumë

të drejtat e punëtorëve

Çdo person i punësuar ka të drejta të caktuara në vendin e punës. E drejta për privatësi, liria nga diskriminimi, dhe të paguajnë të drejtë janë disa prej tyre Lexo më shumë

Remote punë

Remote puna do të thotë duke punuar nga shtëpia juaj. Mëso se çfarë ju mund të bëni punë nga distanca. Lexoni se si për të bërë mirë në punë të largët. Lexo më shumë

Si të marrin gradua

Duke marrë një pozicion më të mirë në kompaninë tuaj është quajtur po promovohet. Këtu janë pesë gjëra që ju mund të bëni të ndihmuar të merrni promovohen dhe të lëvizin për një punë më të mirë. Lexo më shumë

Femrat në punë

Shumë gra kanë punë profesionale në Amerikë. Por gratë në punë kanë probleme. Lexoni rreth katër probleme ballafaqohen gratë dhe se si të merren me ta. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

4 Këshilla për t4 Këshilla për t'ju ndihmuar të menaxhuar kohën me mençuri | USAHello4 Këshilla për t'ju ndihmuar të menaxhuar kohën me mençuri 1. Bëni një projektues të përditshme të asaj që ju do të bëni çdo ditë. 2. Shkruani qëllimet tuaja për ditën. 3.
Këshilla mbi arsimin nga një menaxher rast zhvendosjes refugjatKëshilla për punë dhe arsim nga menaxheri i rastit të zhvendosjes të refugjatëve
5 Secrets Për Gjetja Ëndrra juaj i punës5 Sekretet për të gjetur punë tuaj ëndërr5 Secrets Për Gjetja Ëndrra juaj i punës. Cili është sekreti për të gjetur punën tuaj ëndërr? Gjetja punën tuaj ëndërr nuk është një gjë e lehtë për të bërë. Fundi i vitit shkollor po vjen. Vera është afër dhe ne jemi pothuajse në gjysmë të rrugës nëpër tërë vitit. Për disa njerëz, kjo do të thotë diplomimit, duke lëvizur në një vend të ri apo qytet të ri.