Në këtë seksion

Përgatitja për shtetësi

Mësoni rreth aplikimit N400. Mëso se si të aplikoni për shtetësi. Lexuar në lidhje me intervistën e natyralizimit. Lexo më shumë

Të drejtat tuaja

Mësoni rreth të drejtat tuaja si refugjat apo emigrant në Shtetet e Bashkuara. Ju keni të drejta, edhe në qoftë se ju nuk jeni një qytetar. Lexo më shumë

Azil dhe TPS

Informacion në lidhje me se si të aplikoni për azil në Shtetet e Bashkuara. Informacion për të ndihmuar emigrantët në qendrat e paraburgimit. Lexo më shumë

Më shumë burime shtetësisë

Shihni krejt faqet tona në këtë seksion. Gjej më shumë informacion në lidhje me shtetësinë, azil, Të drejtat dhe ligjet. Lexo më shumë

Gjej ndihmë pranë jush

Përdorni FindHello për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj