University dhe arsimi i të rriturve

English gjithashtuJo anglisht

Si të plotësoni aplikimin tuaj kolegj

Aplikimi për kolegj ka për të bërë shumë muaj para ditës së parë. Ju duhet të vendosni se çfarë lloji i shkollës ju doni të shkoni në dhe të mblidhen dhe të paraqesë dokumentet në kohë Lexo më shumë

Bursat për emigrantët dhe refugjatët

Një bursë është dhuruar paratë që ju mund të aplikoni për të, nëse keni nevojë për ndihmë paguar për kolegj. Mësoni rreth bursave që janë në mënyrë specifike për të sapoardhurit Lexo më shumë

Paguar për kolegj apo universitet

Kolegji mund të jenë shumë të shtrenjta në Amerikë. Shumë njerëz aplikojnë për fonde të dhuruara quajtur bursë apo ndihmë qeverisë. Të tjerët të zgjedhin për të punuar me kohë të pjesshme Lexo më shumë

transkriptet e huaj - kredite transferimi nga një vend tjetër

Nëse ju doni për të filluar shkollën në SHBA, ju do të duhet të tregojnë se çfarë edukimi që mori në vendin tuaj të origjinës. Punëdhënësit mund të kërkojë në lidhje me arsimimin tuaj, shumë. Ju do të duhet transkriptet e tu të huaj vlerësuar. Por edhe në qoftë se ju keni një diplomë ose certifikatë në vendin tuaj të origjinës, ju mund të kenë nevojë për të marrë klasat më tepër ose teste për të punuar në punën tuaj të vjetër. Lexo më shumë

Arsimimi i të rriturve - si për të shkuar mbrapa në shkollë

A doni për të përfunduar arsimimin tuaj? Trajnuar për një punë të re ose të përmirësuar aftësitë tuaja? Shko në universitet ose të mësuar gjuhën angleze? Gjetur se si ju mund të merrni një arsim të rritur në internet apo në komunitetin tuaj. Lexo më shumë

Dërgimi i një fëmijë në kolegj

Dërgimi i një fëmijë në kolegj është shumë emocionuese. Mëso se si për të përgatitur dhe për të ndihmuar fëmijën tuaj nëpërmjet këtë ndryshim të madh. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

duke shkuar në kolegjShkuarja në Kolegjin: Udhëtimi im nga një refugjat në një kolegj diplomuarShkuarja në Kolegjin: Hassan, refugjat nga Somalia, shkruan për përvojën e tij duke shkuar në kolegj në SHBA dhe ofron këshilla për të ndihmuar refugjatët e tjerë të kenë sukses.
Çdokush mund të ëndërrojnë dhe çdo gjë është e mundurÇdokush mund të ëndërrojnë dhe çdo gjë është e mundurPara se të lëvizin për në SHBA, shumë emigrantë të dëgjuar thashethemet në lidhje me vendin. Një ish-refugjat na tregon pse lëvizjen e saj e bëri atë të ndihet si çdo gjë është e mundur.
5 Faktorët për t5 Faktorët për t'ju ndihmuar të ketë sukses në shkollat ​​amerikane5 Faktorët për t'ju ndihmuar të ketë sukses në shkollat ​​amerikane. Si një amerikan të ri, ju ëndërr e lirisë, arsim, mundësi të pafundme, dhe suksesi.