Shembuj letër të mbuluar për një aplikim të punës

A jeni gati për të shkruar një letër të mbuluar për një aplikim për punë? Në këtë faqe, ju mund të gjeni një format për të ndjekur dhe dy shembuj letër të mbuluar. Ju do të jetë në gjendje për të shkarkuar shembujt letër të mbuluar në Fjalën dhe për të ndryshuar ato që i përshtaten kërkesën tuaj.

mbuluar letër shembull me të rinisë, stilolaps dhe tastierë kompjuteri
Foto: iStock / itakefotos4u

Cover shembuj letër - një format të mirë për të përdorur

Së pari le të shohim në një format bazë që punon mirë për të gjithë letrave të mbuluar e aplikimit të punës. Ju mund të krijoni letrën tuaj të mbuluar në vijim këtë format.

 

[informacionin e kontaktit tuaj]
emër
Adresa e rrugës, qytet, shtet, Kodi Postal
Numri i telefonit | Email

[data] __________

[informacioni i kontaktit Punëdhënësi]
emër
titull
kompani
Adresa e rrugës, qytet, shtet, Kodi Postal

[përshëndetje]
Të nderuar Z./Znj. [mbiemri],

[paragrafi i parë]
Paragrafi i parë i letrës suaj duhet të them pse po me shkrim. Përmendur pozicionin për të cilin aplikoni. Përfshijë emrin e një kontakti të ndërsjellë, në qoftë se ju keni një të tillë. Jini të qartë dhe të shkurtër në lidhje me kërkesën tuaj. Qëllimi juaj në paragrafin e parë është për të bindur lexuesit se ata duhet të ju jap intervistën ose emërimin ju jeni duke kërkuar për.

[paragrafët mesme]
Pjesa tjetër e letrës tuaj të mbuluar duhet të përshkruajnë se çfarë keni për të ofruar punëdhënësin. Lidhjet Shfaq mes aftësitë tuaja dhe nevojat e punëdhënësit.

Ju mund të përdorni disa paragrafë të shkurtër apo plumba në vend se një bllok të madh të tekstit në mënyrë që letra juaj është e lehtë për të lexuar.

Në qoftë se ju përdorni disa paragrafë, përpiqen për të shtoni informacion të ri në vend të përsëritur atë që ju tashmë e thënë e përsëritur. Mbështesin deklaratat tuaja me shembuj nëse është e mundur.

[paragrafi i fundit]
Të përfunduar letrën tuaj të mbuluar duke falenderuar punëdhënësin për konsiderimin ju për pozitën. Përfshini disa informacione në lidhje me pse ju pëlqen shoqëria. Përmend se ju shohim përpara për të dëgjuar nga ata dhe duke folur më shumë për pozitën.

Sinqerisht / Kind regards / Me urimet më të mira [të zgjidhni çdo një nga këto]

[Hapësirë ​​për nënshkrim tuaj këtu]

[Emri juaj shtypur]

 

Tani le të aplikojnë formatin e mësipërme për disa letra mostër. Një nga shembujt e letër të mbuluar më poshtë është i përshtatshëm për një punë që kërkon kualifikime profesionale. E dyta nga shembujt letër të mbuluar do të jetë më e dobishme për një punë hyrje të nivelit apo një që nuk kërkon aftësi profesionale.

Cover shembuj letër - një letër mostër për një punë profesionale

Këtu është një letër mostër për punë që kërkojnë kualifikime profesionale apo trajnimit. Ajo ndjek format e mësipërme. Sigurisht, ju do të duhet të ndryshojë fjalët e të përshtaten ju dhe aplikimin tuaj të punës. Por kjo tregon se si ju mund të përdorni formatin në një letër.

ka Eboh
Lousville, Kentucky, 98776
707-303-4445 | ebohada67@gmail.com

gusht 7, 2019

Tallulah Jones
punësimin Menaxher
TRP Tech
456 West 3rd Avenue
Lousville, Kentucky, 98776

Të nderuar zonja. Jones,

Unë kam qenë i ngazëllyer për të parë se ju jeni duke kërkuar për një menaxher i shitjes në TRP Tech. Unë jam shumë i interesuar në këtë mundësi dhe besoj se kualifikimet e mi në shitje software, shërbimi ndaj klientit, dhe përvojë menaxhuese të bëjë më një kandidat të fortë për pozitën.

Unë jam një profesionist ambicioz dhe me përvojë me një rekord të fortë udhë të arritur objektivat e shitjes dhe mobilizimin e ekipeve në arritjen e qëllimeve të tyre. Në 2016, I tejkaluar qëllimet e shitjes e mia nga 20% ndërkohë që kompania jonë është duke kaluar nëpër një blerje dhe një kohë të qarkullimit shumë të lartë të punonjësve.

Siç mund ta shikoni nga rinisë sime bashkangjitur, Unë kam më shumë se 10 vjet përvojë menaxhimin ekipe multikulturore. Unë gjithashtu kanë përvojë të konsiderueshme në rekrutimin, intervistimin, dhe strategjia e shitjes.

Kur isha Drejtor Sales me Mogul.com, I zhvilluar dhe ekzekutuar strategjitë e reja dhe partneriteteve të ndërtuara. E gjithë kjo është bërë duke udhëhequr dhe trajnuar një ekip prej gjashtë të punësuarve. I zhvilluar një plan onboarding trajnimi që është përdorur ende nga kompania e tetë vjet më vonë.

Unë vendosmërisht besoj se unë mund të jetë një aset i vlefshëm për ekipin tuaj. I admiroj fuqimisht angazhimin TRP Tech ndaj inovacionit dhe dhe përkushtimin tuaj për të investuar në komunitetin tuaj. I mirëpresim mundësinë për të diskutuar këtë pozicion me ju, dhe unë do të duan të levave përvojën time për të ndihmuar TRP Tech arritur qëllimet e saj.

Faleminderit paraprakisht për shqyrtim tuaj. Unë pres që të dëgjuar nga ju së shpejti.

sinqerisht,

ka Eboh

Cover shembuj letër - një letër mostër për një punë hyrje të nivelit

Këtu është një shembull letër të mbuluar për një punë që nuk kërkon kualifikime profesionale apo trajnimit. Ajo ndjek të njëjtin format. përsëri, ju do të duhet të ndryshojë fjalët e të përshtaten ju dhe aplikimin tuaj të punës. Por kjo tregon se si ju mund të përdorni formatin për çdo lloj të punës.

 

ka Eboh
Lousville, Kentucky, 98776
707-303-4445 | ebohada67@gmail.com

tetor 12, 2019

Meghan Sibbery
kryesor
Willow Creek Elementary
123 Rosewood Avenue
Lexington, Kentucky 99123

Të nderuar zonja. Siberry,

Unë pashë se Willow Creek Elementary është punësimin e një asistent administrativ. Unë mendoj se përvoja ime e punës dhe aftësitë të bëjë më një kandidat i madh për punë. Unë kam qenë i përmendur për ju nga Zhou Xun, të cilit djali shkon në shkollën tuaj.

Unë kam tre vjet përvojë pune në zyrat e. Unë kam mbështetur analistë financiarë dhe kanë punuar në shkolla. Gjatë kohës sime në Beijin Huwien Shkollën, I mbajtur të dhënat e më shumë se 1,000 studentët të organizuar. I përditësuar fotografi shumë ditë. Gjithashtu, Kam ndihmuar për të planifikuar dy fundraisers shkollore dhe një valle.

Në punën time të fundit si asistent administrativ në Kinë Financave Online Co, Unë u përgjigja telefonat dhe përshëndeti mysafirët. I shtypur raportet tona mujore dhe takimet e planifikuara për një ekip të 20 çdo javë. Unë gjithashtu mori dhe e dërgoi shënimet e takimit dhe rezerva trajtohen udhëtimit. Unë mendoj se të gjitha këto aftësi do të jenë të dobishme në një zyrë të zënë si tuajat.

Unë e vlerësoj programin e fortë të shkollës suaj. Mendoj se aftësitë e mia në organizimin, paraqitjen, dhe hulumtimi do të jetë një ndihmë e madhe për stafin tuaj. I fus rinisë time dhe shpresojmë që të takimit ju dhe të flasim për këtë pozicion.

Faleminderit dhe unë shpresoj që të dëgjojmë nga ju së shpejti.

sinqerisht,

ka Eboh

 

 

Shkarko shembujt letër të mbuluar

Ju mund të shkarkoni këto shembuj letër të mbuluar. Kur ju klikoni lidhjen, dokumenti automatikisht do të shkojnë në shkarkime dosjen tuaj. Këto templates janë në Word. Ju mund të përdorni ato si një bazë për letra të mbuluar duke ndryshuar fjalët për të aplikuar për ju. Shkarko Letrat mbuluar shembuj tani.

Mëso më shumë