DACA program updates

Here is the latest information about the DACA program.

nëntor 2019 – DACA program update:

Ne nentor 2019, the Supreme Court heard three DACA cases.

What does this mean?

The Supreme Court will decide whether or not the US government can end the DACA program. The Court will decide by June 2020.

Për tani, USCIS is still accepting DACA renewal applications. If you had or previously had DACA status, and it has expired, you should submit a renewal application as soon as possible. Gjej more information and how to renew on the USCIS website. Për tani, you cannot apply for DACA unless you have previously held DACA.

qershor 28, 2019 – DACA program update:

The US Supreme Court has agreed to hear three cases about DACA termination in the fall of 2019. This means the court will decide if DACA can be stopped.

nëntor 8, 2018 – DACA program update:

në nëntor 8, a federal appeals court agreed with lower court decisions. The federal appeals court said the DACA program must not be ended.

gusht 20, 2018 – DACA program update:

më gusht 3, Judge John Bates, a federal judge in the District of Columbia, said his ruling about Deferred Action for Childhood Arrivals (IF) must stay.

This means he has said again that protections for undocumented young adults in the DACA program must continue.

IF Përditësimi software

The Department of Homeland Security (DHS) is trying to end DACA. The judge said DHS has not given good enough reasons for this. He gave DHS time to explain its reasons better. Now he has said that the reasons are still not good enough to end DACA.

më gusht 20, the judge said that the government does not have to take new DACA applications for now. Find more information from the National Immigration Law Center.

Do you have TPS or DED?

Është TPS juaj skadon? Find the latest updates on TPS and DED.

Are you a refugee?

Find out how the executive order (travel ban) affect refugees.

Mëso më shumë


Informacioni në këtë faqe vjen nga USCIS dhe të tjera burime të besuara. Ajo është menduar për udhëzim dhe është përditësuar sa më shpesh të jetë e mundur. USAHello nuk jep këshilla ligjore, as nuk janë ndonjë prej materialeve tona kanë për qëllim të merren si këshilla ligjore. Nëse jeni duke kërkuar për një avokat të lirë ose me kosto të ulët apo ndihmë juridike, ne mund të ju ndihmojë gjeni shërbime juridike pa pagesë dhe të ulët me kosto të.

Gjej ndihmë pranë jush

Përdorni FindHello për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj