Ndërmarrësia

English gjithashtuJo anglisht

Si të filloni një biznes

Ju mund të zgjidhni për të investuar në biznesin tuaj në vend që të shikoni për punë. Mësoni rreth shkruar një plan biznesi, punësimin njerëzit e duhur, dhe regjistrimin e Lexo më shumë

Shesin sende në internet

Në Amerikë, një shumë e blerjeve është bërë në internet. Me njohuri të drejtë, ju mund të bëni të holla duke shitur gjëra ju bëni ose ri-shitur gjëra që ju të blerë me një çmim të ulët Lexo më shumë

Si të filloni një jofitimprurëse

Nonprofits janë organizata që ndihmojnë njerëzit dhe shkaqet. Lexoni se si për të filluar një jofitimprurëse dhe për të ndihmuar komunitetin tuaj. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

Chasing ëndrrën amerikaneChasing ëndrrën amerikaneChasing ëndrrën amerikane: Një refugjat i ri shkruan për sfidat me të cilat përballet familja e tij dhe çfarë do të thotë për atë për të marrë një arsim në Shtetet e Bashkuara.
Idaho histori fermësipërmarrësit Farm të ndërtuar biznesin së bashku - Dita Botërore e Refugjatëve 2018Duke punuar me Farhan në biznesin tonë fermë, Unë e kam mësuar në lidhje me pasionin e tij për të siguruar komunitetin e tij me prodhime të freskëta të shëndetshme | Dita Botërore e Refugjatëve
Ky refugjat mungonin paratë për të hapur një furrë fizike, në vend të kësaj ai shet Aleppo Ëmbëlsirat e tij në internetKy refugjat mungonin paratë për të hapur një furrë fizike, në vend të kësaj, ai shet Aleppo Ëmbëlsirat e tij në internetstudent i Ekonomikut në Davidson College ndihmon fillimin e refugjatit një biznesi furrë buke. Ata nuk kishin para për të hapur një furrë fizike. Pra, ata hapën një furrë në internet.