Gjej një punë

English gjithashtuJo anglisht

Filloni një kërkim të punës

Para se të filloni kërkimin tuaj të punës, ju keni nevojë për të mbledhur informacion në lidhje me përvojën tuaj të fundit të punës dhe arsimit. Ndërmend të marrë pjesë në ngjarjet dhe vullnetarizmit për të zgjeruar rrjetin tuaj profesional. Lexo më shumë

Shiko për mundësitë e punësimit

Shumica mundësitë e punësimit janë gjetur në internet, por ju gjithashtu mund të kërkoni përmes njerëzve që ju dini, në zyrat e punësimit, dhe vende të biznesit. Lexo më shumë

Dhjetë këshilla rinisë për një të rinisë të madh

Një rinisë është një letër renditur aftësitë tuaja dhe arritjet dhe është mënyra më e mirë për të marrë vëmendjen nga një punëdhënës. Gjeni këshilla se si për të shkruar të rinisë tuaj, çfarë informacioni për të përfshirë, dhe një template që ju tregon se çfarë një të rinisë duhet të duken si. Lexo më shumë

Shkruani një letër të mbuluar për aplikimet për punë

Një letër të mbuluar është një dokument faqe të gjatë, ku ju mund të tregojnë histori në lidhje me aftësitë tuaja dhe përvojë në mënyrë më të detajuar. Letrat Cover ju japim mundësinë për të shpjeguar se si ju janë të ndryshme se sa kërkesat e tjera dhe për të shpjeguar se pse ju dëshironi të punoni në kompaninë që ju po aplikoni për të. Lexo më shumë

referencat profesionale

referenca profesionale janë njerëz që kanë punuar ose dolën vullnetarë me. Punëdhënësit do të thërrasë këta njerëz për të mësuar në lidhje me atë që ju jeni si. Para se të filloni një kërkim të punës, ju keni nevojë për të vënë së bashku një listë të referencave dhe informacionin e kontaktit Lexo më shumë

Aplikoni nëpërmjet një portali të punës

Portals punë janë faqet në internet të internetit ku ju mund të aplikoni për pozitat duke paraqitur informacion rreth vetes, rinisë tuaj, dhe nganjëherë një letër të mbuluar. Pasi të keni dorëzuar të dhënat tuaja, ju nuk mund të redaktoni atë, kështu që është e rëndësishme që ju të përgatisë dhe të redaktoni atë me kujdes Lexo më shumë

Plotësoni aplikime letër për punë

Disa vende e biznesit, si shumica e restoranteve, ende përdorin aplikacionet letër për punë hyrje të nivelit. Mëso se si për të plotësuar aplikimet tona letër pa bërë një gabim Lexo më shumë

Përgatitja për një intervistë pune

Kur punëdhënësit mendoj se ata mund të duan të punësojë ju, Ata ju ftojnë për telefonin, Virtual, ose në intervista personi. Mëso çfarë duhet të veshin, se si të veprojnë, dhe çfarë duhet të bëjmë pas një interviste Lexo më shumë

Si për të negociuar pagën

Shumica e amerikanëve negociuar pagën e tyre, kur ata marrin një ofertë pune. Mësoni se çfarë të them dhe kur për të thënë atë për të rritur se sa ju jeni të paguar Lexo më shumë

Networking ngjarjeve

ngjarjet e rrjeteve janë ngjarjet sociale për njerëzit që janë në kërkim për punë dhe njerëzit që ndajnë këshilla karriere. Ju do të ndjehen më pak të shqetësuar nëse ju praktikë çfarë të them, çfarë do të sjellë me ju, dhe se si të bisedoni me njerëzit para se të shkoni. Lexo më shumë

Pyetjet intervistë për punë

Mësuar dhe praktikuar përgjigje të mira për pyetjet intervistë për punë do t'ju ndihmojë të bëni edhe në intervistën tuaj. Lexoni pyetjet më shpesh kërkuar. Lexo më shumë

Angazhimi vullnetar dhe stazhit punë

Angazhimi vullnetar dhe stazh punë janë punë e papaguar që ju ndihmon të merrni përvojë në vendin e punës. Mëso se si ata mund të ju ndihmojë të merrni një punë. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

4 mjete të dobishme për të menaxhuar më mirë kërkimin tuaj të punës Katër mjete të dobishme për të menaxhuar më mirë kërkimin tuaj të punës Duke ditur se çfarë faqet e internetit për të parë në mund të ju ndihmojë të rrjetit dhe për të gjetur një punë. Mëso katër mjete të dobishme në internet për të menaxhuar kërkimin tuaj të punës
6 Hapat për të gjetur punë juaj Perfect si refugjat / emigrant në Amerikë6 Hapat për të gjetur punën tuaj të përsosur si refugjat apo emigrant në AmerikëGjashtë këshilla praktike për të gjetur punën tuaj të përsosur për të gjithë ardhurve. Marrja maksimumin e kërkimin e karrierës tuaj: Si mund të gjeni punën tuaj të përsosur në Amerikë? USAHello
Këshilla mbi arsimin nga një menaxher rast zhvendosjes refugjatKëshilla për punë dhe arsim nga menaxheri i rastit të zhvendosjes të refugjatëve