për mësuesit

English gjithashtuJo anglisht

Mësimdhënies refugjatët dhe emigrantët

Information and resources for educators with refugees and immigrants in their classroom. Learn how to effectively engage and assist your newcomer students. Lexo më shumë

Profilet e sfondit kulturor

Duke qenë i informuar nga ana kulturore, you’ll be better equipped for teaching diverse students in your multicultural classroom. Lexo më shumë

mirëpritur refugjatët

Learn ways to welcome refugees into your community and skills for working with refugees. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

A teacher's perspective on how to succeed in schoolsperspektiva e një mësuesit se si të ketë sukses në shkollaDuke bërë mirë në shkollë do të thotë gjëra të ndryshme në çdo vend. Një mësues nga Iraku ndan mendimet e saj se si të ketë sukses në shkolla.
Arsimimi amerikan përmes Refugjatë Student Lenssistemi shkollor USA nëpërmjet një lente të studentëve të refugjatëveSfidat refugjatët përballen në sistemin arsimor amerikan. Shumica e refugjatëve të shkojë në Amerikë thjesht sepse ata nuk kanë asnjë të ardhme që jetojnë në kampin e refugjatëve.
Mësuesi Immigrant ESL Erika WarnerNjë mësues ESL emigrant gjen lidhje me klasën e sajMësues ESL imigrant, gjen qëllimin e saj në refugjatë mësimore dhe emigrantëve. Lexoni se si ajo lidhet me nxënësit e saj