GED ®

English gjithashtuJo anglisht

testi GED®

Një çertifikatë GED® është një diplomë e përgjithshme e arsimit. Kjo është një grup i testeve që ju tregojnë të kenë njohuri të lartë të nivelit të shkollës. Duke pasur një kredenciale GED® mund të ju ndihmojë të merrni një punë. Lexo më shumë

testi DETYRA

TASC qëndron për Test Vlerësimi Përfundimi i mesëm. Testi TASC është e ngjashme me testin GED®. Marrja e një certifikim TASC pasi kalon testin tregon se ju keni njohuri të nivelit të shkollës së mesme. Lexo më shumë

testi HiSET

Një HiSET është një nga tre testeve në SHBA që tregojnë se ju keni njohuri të nivelit të lartë të shkollës, nëse ju nuk e keni përfunduar shkollën e mesme. Ajo është e ngjashme me kredenciale GED® por ofrohet në shtete të ndryshme. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

A teacher's perspective on how to succeed in schoolsperspektiva e një mësuesit se si të ketë sukses në shkollaNga përvoja ime si mësues në Shtetet e Bashkuara i cili ka qenë mësim për shtatë vjet. Dhe nga përvoja ime e shpenzimeve jetën time në Irak si një student.
Ëndrra ime është që të jetë një mësuesËndrra ime është që të jetë një mësues. Si femije, Ëndrra ime ishte të jetë një mësues dhe të ketë një familje të bukur dhe të qetë. Këto ëndrra janë me origjinë nga disa ...
Arsimimi amerikan përmes Refugjatë Student LensArsimi amerikan përmes lenteve të studentëve të refugjatëveSfidat refugjatët përballen në sistemin arsimor amerikan. Shumica e refugjatëve të shkojë në Amerikë thjesht sepse ata nuk kanë asnjë të ardhme që jetojnë në kampin e refugjatëve.