Zgjidhni një karrierë

English gjithashtuJo anglisht

Punë Bujqësi

Zbuloni më shumë rreth punëve bujqësore dhe karriera të ndryshme në bujqësi dhe ushqim të prodhimit. Lexo më shumë

Care, Servisimi dhe mirëmbajtja punë

Kujdes personal, cleaning and maintenance jobs are spread over many different industries. Learn about all these jobs that provide important services in the USA. Lexo më shumë

Ndërtimit dhe riparimit punë

Zbuloni më shumë rreth ndërtimit dhe riparimit punë. Mëso se çfarë ju duhet të bëni për të filluar karrierën tuaj. Lexo më shumë

Punë Arsimi

Punë në arsim mund të jetë shumë e dobishme. Mësoni rreth një sërë roleve, duke përfshirë bibliotekare, mësues zëvendësues, dhe mësues ESL. Lexo më shumë

Punë të shërbimit të ushqimit

Shërbimi Ushqimi është një industri e shkëlqyer hyrje të nivelit për të sapoardhurit. Ju mund të bëhet një server, autobusë, ose host pa shumë shumë trajnime. Lexo më shumë

Punë shëndetësor

Shëndetësia është një fushë në rritje të shpejtë. Jobs si infermiere, asistent Fizikantë dhe teknik farmaci janë në kërkesë të lartë. Mësoni rreth punë të lartë në kujdesin shëndetësor dhe se si për të marrë arsim që ju nevojitet. Lexo më shumë

Punë Prodhim

There are skilled and unskilled jobs available in manufacturing. Learn about jobs producing medicine, cars, food and clothing. Lexo më shumë

Punë në administratën publike

Administrata publike ju lejon për të kontribuar për komunitetin tuaj. Në punë të tilla si menaxheri i rastit dhe përkthyes, background juaj multikulturor mund të përfitojnë ju. Lexo më shumë

Shitjet dhe punë me pakicë

Sales përputhet me shumë industri të tjera nga të modës për kujdesin shëndetësor. Shitjet punë mund të jetë i përkohshëm ose të bëhet një karrierë të përjetshëm. Lexo më shumë

Punë Teknologji

Punë teknologji janë të ndryshme dhe të mirë-paguar. Lexuar në lidhje me vendet e punës si menaxher i projektit, programues software, dhe coder Lexo më shumë

Të jetë një asistent dentar

Një karrierë si asistent shëndetësor dentar është një zgjedhje e mirë në qoftë se ju jeni të interesuar për të ndihmuar njerëzit dhe në kujdesin shëndetësor. Çdo shtet ka çertifikatat të ndryshme për këtë rol. Lexo më shumë

Të jetë një drejtor ekzekutiv jo fitimprurëse

Ka shumë organizata jo fitimprurëse në botë, dhe ato ofrojnë mijëra vendeve të punës jo-fitimprurëse. Drejtorët ekzekutivë të mbikëqyrë të gjitha funksionet, projektet, dhe buxhetet e organizatës. Lexo më shumë

Të jetë një menaxher restoranti

Me shumë se një milion restorante në Shtetet e Bashkuara, ka një kërkesë për menaxherët mira restorant. Industria Restoranti ka nevojë për njerëzit që kujdesen për njerëzit dhe ushqim për të menaxhuar këto restorante. Lexo më shumë

Të jetë një menaxher i IT i projektit

Menaxherët IT projektit janë më në kërkesë se kurrë. Ata organizojnë dhe të komunikojnë me ekipin për të siguruar që projektet të marrë bërë në kohë. Lexo më shumë

Të jetë një teknik informacionit shëndetësor

teknikë informacionit Shëndeti organizojnë dhe të menaxhuar të dhënat mjekësore. Mëso se si për të bërë një punë që është e rëndësishme për jetën dhe shëndetin e njerëzve. Lexo më shumë

Të jetë një ndërlidhës shkollë

Një ndërlidhës shkollë në shtëpi lidh shkollën për prindërit dhe nxënësit. Kjo punë është një fushë e në rritje për shkak se gjithnjë e më shumë shkolla janë duke kuptuar se Liaisons shtëpi shkollave të ndihmuar fëmijët të bëjë më mirë në shkollë. Lexo më shumë

Të jetë një asistent mësimor

Të gjeni të gjitha në lidhje me Asistenti punë dhe çfarë detyrat janë. Mëso hapat që duhet të marrë për të jetë një asistent mësimor. Lexo më shumë

Të jetë një përkthyes dhe përkthyes

Një përkthyesi i gjuhës ndryshon fjalët e thëna nga një gjuhë në një gjuhë tjetër. Mëso se si ju mund të përdorni aftësitë tuaja dygjuhëshe për të marrë këtë punë. Lexo më shumë

Të jetë një jo-fitimprurëse program asistent

Zbuloni se si të bëhet një asistent program në një organizatë jo-fitimprurëse. Lexo më shumë

Të jetë një server restorant

servers restorant janë disa nga njerëzit më të rëndësishëm në restorante. Mëso se si të bëhet një server restorant. Lexo më shumë

Të jetë një zhvillues app celular

aplikacioneve mobile janë një pjesë e rregullt e jetës së shumicës së njerëzve. Zbuloni se si të bëhet një zhvillues i aplikacioneve mobile. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

Bhutanese Refugjatët përballen me sfida e punësimitBhutanese Refugjatët përballen me sfida e punësimitSfidat e punësimit të refugjatëve: Refugjatët Bhutanese përballen me sfidat e punësimit. Ky refugjat shpjegon sfidat Bhutanese Refugjatët përballen
ëndërr të madhe: Amerika është e madhe, kështu që duhet të jetë ëndrrat tuajaëndërr të madhe: endrra amerikane | USAHelloendrra amerikane: Nuk është sekret se ka shumë faktorë që e bëjnë 50 e Bashkuara të Amerikës të dallueshme nga njëra-tjetra në shumë mënyra.
Intervistat dhe punojnë në SHBA: Një refugjat ndan përvojën e tyreIntervistat dhe punojnë në SHBA: Një refugjat ndan përvojën e tyre