Mësoni anglisht online vendin e punës

A keni nevojë për të mësuar gjuhën angleze? Ju mund të mësojnë anglisht online me USAHello dhe Global anglisht. Ju mund të marrë kurse për të lira.

Two women having a conversation - English online

Klasat Global Anglisht mësojnë gjuhën angleze që është përdorur në vendin e punës. Duke ditur se si për të kuptuar, flasin dhe shkruajnë punës English do t'ju ndihmojë në punën tuaj. Ju mund të mësojnë anglisht online në shtëpi, dhe klasat janë të lirë kur ju regjistroheni përmes USAHello. Ju mund të marrë klasat në çdo kohë deri në fund të janarit 2020.

Shumë vendet e punës përdorin zhargon dhe shprehjeve. Shprehje frazeologjike janë frazat që nuk do të thotë të njëjtën gjë si fjalët aktuale. Për shembull, kur dikush thotë se ata janë të “thyer akullin” me një bashkëpunëtor të ri, ata nuk janë me të vërtetë goditur akullin. Në vend të kësaj, ata do të thotë se ata janë personi i cili ka filluar bisedën dhe janë ndaluar drojë apo tensionin.

Duke ditur se si të përdorin vend pune English do të ju ndihmojë të ketë sukses në punën tuaj. Global English ofron klasa për çdo nivel. Pasi ju të regjistroheni, ju do të marrë një test për të parë se cili nivel është më e mira për ju. Pastaj fillojnë klasën tuaj për të përmirësuar anglishten tuaj! Mësimet përfshijnë video, testet, duke dëgjuar praktikë, dhe praktika të folurit. Ju do të mësojnë gramatikën dhe fjalë të reja.

Class gjuhët

Ju mund të marrë klasat Global angleze në këto gjuhë:

  • anglisht
  • Spanjisht (LAM)
  • Spanjisht (Spanjë)
  • portugalisht (Brazil)
  • francez
  • italian
  • gjermanisht
  • kinez (modern)
  • kinez (tradicional)
  • japonez

Ata do të shtojë më shumë gjuhë shpejt.

Si të filloni

ju lutem na dërgoni me email për të nënshkruar për klasat e lirë. Ju mund të na dërgoni emrin tuaj, ose ju mund të krijoni një emër përdoruesi në vend. Nëse keni krijuar një emër përdoruesi që tashmë është duke u përdorur nga dikush tjetër, Ne do të ju pyes për të zgjedhur një tjetër.

mësimi i lumtur!

Mëso më shumë

Përfundojë shkollën dhe të fitojnë GED® tuaj

Falas online kurs përgatitje GED®

Mbaro arsimimin tuaj