Mëso Online

English gjithashtuJo anglisht

Mësoni anglisht online

Disa ardhurve nuk mund të shkojnë në klasë anglisht për shkak të çështjeve, si mungesa e transportit. Ka shumë mundësi për ata që duan të mësojnë gjuhën angleze në kompjuterin e tyre ose smartphone Lexo më shumë

Free Online Klasat GED® Prep

Studim për kredenciale tuaj GED® në internet dhe për të përmirësuar mundësitë tuaja të punës. Diploma tregon se ju keni të njëjtën njohuri si dikush që përfunduar shkollën e mesme në Shtetet e Bashkuara. Lexo më shumë

Pa pagesë US Shtetësia Test Class

Një klasë falas online që do t'ju përgatisë për provimin e shtetësisë amerikane. Si një qytetar, ju mund të votojnë në zgjedhjet kombëtare dhe të kontribuojnë në komunitetin tuaj. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

Mësoni gjuhën anglezeA flisni anglisht tani?A flisni anglisht tani? Një opinion në gjuhën angleze nga një nxënës dygjuhësh. Sa kohë e bëri atë të marrë ju për të folur anglisht? "A flisni anglisht tani?"
refugjatë në AmerikëEnglish nuk është një masë e inteligjencësRefugjatët në Amerikë janë keqkuptuar për inteligjencën e tyre. Shumë njerëz amerikan supozojnë se refugjatët që nuk flasin anglisht nuk janë inteligjente.
Mësuesi Immigrant ESL Erika WarnerUnë jam gjithmonë një emigrant kudo që të shkoj: Erika Warner, Mësuesi emigrant ESL gjen një lidhje nëpërmjet klasëMësuesi Immigrant ESL Erika Warner. Pasi një emigrant, Erika Warner, një mësues ESL gjen qëllimin e saj në mësimdhënie refugjatët dhe emigrantët.