Në këtë seksion

kultura amerikane

kultura amerikane është shumë e drejtpërdrejtë. Shumë refugjatë dhe imigrantë Përvoja tronditje kulturore kur ata arrijnë në Amerikë. Lexo më shumë

duke u vendosur

Informacion bazë për kur ju së pari të mbërrijë në Amerikë. Mëso se si për të gjetur një apartament. Studiuar për patentë tuaj. Lexo më shumë

Kujdesit shëndetësor

Ju do të duhet për të gjetur një mjek. Ju do të duhet të nënshkruajë për sigurim. Lexo më shumë

Paratë dhe taksat

Të gjitha Amerikanët paguajnë taksat. Mësoni rreth taksave dhe kur për të paguar taksat. Mëso se si të buxhetit paratë tuaja. Lexo më shumë

Më shumë jeta në burimet Amerikë

Shihni krejt faqet tona në këtë seksion. Gjej më shumë informacion në lidhje me kulturën, duke u vendosur, kujdesit shëndetësor, dhe të holla. Lexo më shumë

Gjej ndihmë pranë jush

Përdorni FindHello për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj