Paratë dhe taksat

English gjithashtuJo anglisht

informacion Bank

Në Shtetet e Bashkuara, njerëzit të kursejnë paratë e tyre në bankë. Bankat gjithashtu japin njerëzve kredi për të ndihmuar njerëzit të blerë një shtëpi apo makinë. Lexo më shumë

Si të buxhetit dhe për të kursyer para

A doni të kurseni të holla për të blerë një shtëpi, ose ta blejë një makinë? Lexo më shumë

pagimin e taksave

Tatimet janë të holla ju duhet të paguani në qytet, shtet, dhe qeveria e Shteteve të Bashkuara. Çdo vit, ju duhet të dërgoni të dhënat tuaja tatimore të Qeverisë, edhe në qoftë se ju nuk e bëni të holla. Lexo më shumë

Dërgoni para ndërkombëtarisht

Ka shumë mundësi, kur dërgimin e parave jashtë vendit. Mësoni se ku të shkojnë dhe çfarë ju duhet të dërgoni para shpejt dhe me çmim të ulët. Lexo më shumë

Mësoni rreth kartat e kreditit dhe kredi

A keni nevojë për të marrë hua të holla? Credit dhe kreditë janë dy mënyra për të marrë hua. Mësoni rreth kartave të kreditit, kredi payday dhe mënyrat më të mira për të marrë hua paratë. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

menaxhimit të parave: Probleme dhe ZgjidhjeBuxhetimi: Problemet e menaxhimit të parave dhe zgjidhjetBuxhetimi: Problemet e menaxhimit të parave dhe zgjidhjet. Një refugjat krahason dhe kontrast të dy sistemeve ekonomike në kampin e refugjatëve dhe Amerikë.
Have fun, shpenzojnë asnjë! Ide të thjeshta për të argëtojë fëmijët tuajPesë fun ide pagesë argëtuese me fëmijët tuaj5 Simple ide fun argëtuese me fëmijët tuaj. Have fun, shpenzojnë asnjë! Ide të thjeshta për të argëtojë fëmijët tuaj. USAHello.
Refugjatët janë duke kontribuar anëtarët e shoqërisë amerikaneRefugjatët janë duke kontribuar anëtarët e shoqërisë amerikaneRefugjatët janë duke kontribuar anëtarët e shoqërisë amerikane. Vendi ynë është një vend më të mirë për shkak të refugjatëve dhe emigrantëve.