Përgatitja për shtetësi

English gjithashtuJo anglisht

Aplikojnë për shtetësi

Mëso se si të aplikoni për shtetësi. Mësoni në lidhje me kërkesat për t'u bërë një qytetar. Lexo më shumë

Pa pagesë klasës shtetësia

Regjistrohu për klasën tonë të lirë Shtetësia prep. Pass edukatës qytetare provimin tuaj. Lexo më shumë

pyetjet e intervistës Shtetësia

Ju do të kërkohet shumë pyetje në intervistën tuaj Shtetësi. Lexo më shumë

Përgatitja për intervistën tuaj

Mëso se çfarë do të ndodhë gjatë intervistës tuaj natyralizimit. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

votuesve për herë të parë: një refugjat voton për herë të parëvotuesve për herë të parë: një refugjat voton për herë të parë
Regjistrohu për të votuar - një udhëzues për refugjatët dhe emigrantëtSi të regjistroheni për të votuar - çfarë refugjatët dhe emigrantët duhet të dinë dhe pse është e rëndësishme për të votuar nga perspektiva e refugjatit.
Duke u bërë një qytetar amerikanDuke u bërë një qytetar amerikanDuke u bërë një qytetar amerikan: më shkurt 22, 2018, Unë u bë një qytetar amerikan - një privilegj dhënë për mua me anë të rrethanave të jetës. Duke u bërë një qytetar i SHBA është një dhuratë përtej përpjekjeve të mia. Unë jam shumë mirënjohës për t'u bërë një qytetar amerikan.