Profesional Lista referencë template

A jeni gati për të bërë një listë profesionale referimi për një aplikim për punë? Në këtë faqe ju mund të gjeni një template ju mund të përdorni për referencat tuaja profesionale. Ju mund të shkarkoni template dhe plotëso atë me referencat tuaja.

Forma për listën profesionale referencë
Foto: iStock / Piotrekswat

Template për një listë profesionale reference

Përdoreni këtë template për të bërë një listë të referencave tuaja profesionale. Ju duhet të ketë të paktën dy, por ju nuk keni nevojë më shumë se gjashtë. Tre ose katër do të jetë vetëm e drejtë.

 

Emri juaj

Adresa juaj (qytet, shtet, Kodi Postal)
Numri i telefonit | Email
Lidhje profilin LinkedIn (nëse në dispozicion)


Referencat profesionale

referim #1 emër
Titulli në kompaninë
Emri i Organizatës
Adresa e rrugës
qytet, shtet, Kodi Postal
Numri i telefonit
Email
Marrëdhënia me ju

 

referim #2 emër
Titulli në kompaninë
Emri i Organizatës
Adresa e rrugës
qytet, shtet, Kodi Postal
Numri i telefonit
Email
Marrëdhënia me ju

 

referim #3 emër
Titulli në kompaninë
Emri i Organizatës
Adresa e rrugës
qytet, shtet, Kodi Postal
Numri i telefonit
Email
Marrëdhënia me ju

 

referim #4 emër
Titulli në kompaninë
Emri i Organizatës
Adresa e rrugës
qytet, shtet, Kodi Postal
Numri i telefonit
Email
Marrëdhënia me ju

 

Shkarko template për të krijuar listën tuaj

Ju mund të shkarkoni listën e referencave template lart në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme. Kur ju klikoni lidhjen, dokumenti automatikisht do të shkojnë në shkarkime dosjen tuaj. Template është në Word. Ju mund ta përdorni atë si një bazë për listën tuaj duke ndryshuar informacionin e kontaktit për veten dhe referencat tuaja. Shkarko listën e referencave template tani.

Mëso më shumë