Letra Dorëheqja mostër

English gjithashtuJo anglisht

If you are leaving your job, you may need a resignation letter sample. It will help you to write your own letter.

If you are leaving your job, you may need a resignation letter sample. It will help you to write your own letter.

Woman about to submit her resignation letter sample

Woman about to submit her resignation letter sample

You can use this sample as a base to write a letter with your own name, and dates, dhe informacione të tjera. Download or copy the sample and change the words to suit your situation.

You can use this sample as a base to write a letter with your own name, and dates, and other information. Download or copy the sample and change the words to suit your situation.

Make the changes you need to this letter before you see your employer to tell them you are leaving your job. Then print it out and sign it with a pen. If you cannot print it it out, copy it by hand and sign it.

Make the changes you need to this letter before you see your employer to tell them you are leaving your job. Then print it out and sign it with a pen. If you cannot print it it out, copy it by hand and sign it.

Hand the letter to your employer after you tell them that you have decided to leave your job. Make sure you give at least two weeksnotice.

Hand the letter to your employer after you tell them that you have decided to leave your job. Make sure you give at least two weeks’ notice.

Letra Dorëheqja mostër

Resignation letter sample

 

 

në: [Name of company]

To: [Name of company]

[data]

[Date]

i dashur [Name of manager or employer],

Dear [Name of manager or employer],

I am writing to inform you that I am resigning from my job with your [company/organization, or enter the name of company here]. My last day will be [muaj, data, vit].

I am writing to inform you that I am resigning from my job with your [company/organization, or enter the name of company here]. My last day will be [month, date, year].

I have appreciated my time working for you and the experience that I have gained.

I have appreciated my time working for you and the experience that I have gained.

Please let me know if you have any questions or if there are forms or other requirements you need me to complete before I leave.

Please let me know if you have any questions or if there are forms or other requirements you need me to complete before I leave.

sinqerisht,

Sincerely,

[Emri juaj i parë dhe i fundit]

[Your first and last name]

 

 

 

 

Download the resignation letter sample

Download the resignation letter sample

Mëso më shumë

Learn more

Filloni kërkimin tuaj të punës

Mëso se si për të gjetur një punë dhe të bëjë një të rinisë të madh.

Gjej ndihmë punë tani
A këtë faqe ju ndihmojnë? përballen me smiley po fytyra vrenjt jo
Faleminderit për komentin tuaj!