Resume shembuj për një aplikim të punës

A jeni gati për të shkruar të rinisë tuaj për një aplikim të punës? A keni nevojë për të rifilluar shembuj? Në këtë faqe, ju mund të gjeni një format bazë për të ndjekur. Ju mund të shkarkoni formatin në Word dhe për të ndryshuar atë që i përshtaten vet aplikimin tuaj të punës.

mbuluar letër shembull me të rinisë, stilolaps dhe tastierë kompjuteri
Foto: iStock / itakefotos4u

Kur ju bëni vetë rinisë tuaj, vetëm përdorni seksionet që vlejnë për ju. Për shembull, ju nuk mund të ketë punë ose çmime të tjera, dhe ndoshta ju nuk e keni bërë zhvillimin profesional në të kaluarën. Kjo është në rregull! Lënë vetëm ato seksione jashtë.

Resume shembuj - një format të mirë për të përdorur

 

Emri yt i plote
Adresa e rrugës, qytet, Kodi Postal,
Numri i telefonit | Email

përmbledhje profesional

Shkruaj atë që ju jeni të mirë në dhe çfarë lloji i punës që ju jeni duke kërkuar për. Mbajtur atë të 1-2 fjali.

aftësitë kyçe

Ky është vendi për një përmbledhje të shkurtër të 4-7 nga përgjegjësitë tuaja kryesore dhe arritjet më të mëdha.

Lista çfarë gjuhë flisni këtu.

përvojë

Titulli i Punës, Emri i Kompanise Date ju keni filluar - Data ju la
qytet, shteti ose vendi

Përshkruani vendin tuaj të punës në një fjali.

Listë 4-7 nga përgjegjësitë tuaja kryesore dhe arritjet më të mëdha. Filloni plumbat me një folje dhe të flasim për atë që keni bërë si individ, në vend se duke folur në lidhje me grupin që ka punuar me.

Titulli i Punës, Emri i Kompanise Date ju keni filluar - Data ju la
qytet, shteti ose vendi

Përshkruani vendin tuaj të punës në një fjali.

Listë 4-7 nga përgjegjësitë tuaja kryesore dhe arritjet më të mëdha. Filloni plumbat me një folje dhe të flasim për atë që keni bërë si individ, në vend se duke folur në lidhje me grupin që ka punuar me.

[Do të mbajë dhe listën e të gjitha përvojën tuaj të punës, nëse ju nuk keni qenë duke punuar gjatë, por jo më shumë se 15 vjet në qoftë se ju keni qenë duke punuar për një kohë të gjatë.]

Çmime dhe mirënjohje

Listoni mirënjohje keni marrë për një punë të bërë mirë.

arsim

Diplomë ose diplomë, Emri i shkollës Data e diplomimit
qytet, shteti ose vendi

Përshkruani shkollën tuaj në një fjali.

[Përsëriteni nëse keni më shumë se një diplomë. Nëse ju nuk e keni ndjekur universitetin, ju mund të lënë këtë jashtë ose lista shkollën tuaj të lartë ose aftësimit, ose diploma të tjera. Nëse ju nuk e keni mbaruar shkollën e mesme, ju mund të lënë jashtë pjesën e arsimit. Por në qoftë se ju keni GED® diplomë ose diplomë tjetër, listë që. ]

Zhvillim profesional

Lista e ndonjë klasë që kanë marrë ose ngjarje që keni ndjekur për të përmirësuar aftësitë tuaja në punë. shembuj janë: kurse të folurit publik, konferenca profesionale, dhe çertifikatat për një trajnimi specifike, të tilla si trajnimi higjienës apo të sigurisë.

[Kjo është në rregull në qoftë se rifillojnë juaj është më shumë se një faqe të gjatë, por kjo nuk duhet të jetë më shumë se dy faqe.]

Shkarko këtë format themelore të rifillojnë në Word

Ju mund të shkarkoni rinisë template lart në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme. Kur ju klikoni lidhjen, dokumenti automatikisht do të shkojnë në shkarkime dosjen tuaj. Template është në Word. Ju mund ta përdorni atë si një bazë për vetë rinisë tuaj duke ndryshuar fjalët për të aplikuar për ju. Shkarko formatin rinisë template tani.

Më shumë shembuj të rinisë

Ju gjithashtu mund të shihni shembull rinis nga Bhutanese, Karen, dhe Somali ardhurve. Ju mund të gjeni këto më e përshtatshme për disa punë. Përsëri ju mund të përdorni ato si një bazë, por të ndryshojë informacionin për të përshtaten ju dhe punën që ju po aplikoni për. Kur ju klikoni në lidhjet, dosja do të shkarkoni në kompjuterin tuaj.

Mëso më shumë

Filloni kërkimin tuaj të punës

Mëso se si për të gjetur një punë dhe të bëjë një të rinisë të madh.

Gjej ndihmë punë tani