Testi TOEFL

A jeni duke u përpjekur për të marrë një punë ose të marrë në universitet? Ju mund të kenë nevojë për të të treguar ju mund të flisni anglisht. Kalimin e testit TOEFL dëshmon ju mund të flisni, shkruajnë dhe të kuptojnë anglisht mirë. Mëso se si për të marrë provimin.

Urime Klasa e 2018! Por lexoni këtë para se të pat veten në anën e pasme

Çfarë është testi TOEFL?

TOEFL qëndron për Test i anglishtes si gjuhë e huaj. Testi tregon aftësitë tuaja në të folur, lexim, shkrim dhe të dëgjuar në anglisht. Në qoftë se ju të kalojë testin me një rezultat të mirë, kjo tregon universitete që ju do të jetë në gjendje për të marrë kurse kolegj në anglisht. Ajo i tregon punëdhënësit dhe zyrtarët e qeverisë që English juaj është e mirë. Kjo është testi më i pranuar English në botë.

Pse duhet të marrë provimin TOEFL?

Çfarë lloj testi është ajo?

Testi ka katër pjesë: lexim, dëgjuar të folurit dhe të shkruarit. Ajo merr rreth 3 orë. nga gushti 1, 2019, herë janë:

  • lexim: 54-72 minuta
  • dëgjim: 41-57 minuta
  • folës: 17 minuta
  • shkrim: 50 minuta

Ju do të duhet të shkoni në një qendër testimi për të marrë provimin. Ju do të keni për të përdorur një kompjuter.

Pjesët janë shënuar ndaras. Nëse ju dështojnë një seksion, ose nuk janë të kënaqur me rezultatin tuaj, ju mund të marrë provimin përsëri. Nëse ju merrni testin më shumë se një herë në një periudhë dy-vjeçare, ju mund të përdorni rezultatet tuaja më të mira për çdo seksion si rezultatin përfundimtar.

Si mund ta marrë testin TOEFL?

Nëse ju tashmë keni aftësi të mira angleze, ju do të duhet për të studiuar për testin tuaj. Ju mund të gjeni qendrën e testimit që është e mirë për ju. Pastaj ju mund të regjistroheni për të marrë provimin.

studim

A doni të mësoni anglisht në shtëpi ose në pajisjen tuaj mobile? Këtu janë disa nga më të mirë falas online klasa angleze dhe Apps celular Ne kemi gjetur.

A doni të marrë një klasë? Kërko në FindHello për të gjetur një klasë të lirë Anglisht pranë jush. Shkruani qytetin tuaj ose adresën, dhe pastaj zgjidhni “Arsimi dhe angleze klasa.” Ju gjithashtu mund të shkoni në lokal tuaj librari, qendër kulturore, ose qendra e punësimit dhe të bëni nëse ata të lirë të ofrojnë klasa në anglisht.

Ju mund të gjeni një qendër të komunitetit duke kerkuar ne internet. Shkruani emrin e qytetit tuaj të lagjes dhe pastaj fjalët “qendër kulturore.”

ETS është shërbimi testimi që shkon testit TOEFL. Faqja e internetit ETS ofron zyrtare burimeve për t'ju ndihmuar të studiuar për testin tuaj. Shumica e burimeve janë të lirë, por disa prej tyre nuk janë të.

partner USAHello e Global English ofron një internet TOEFL provë praktikë. nëse ti regjistrohen me Global anglisht nëpërmjet USAHello, ju do të merrni qasje të lirë në provë praktikë dhe klasa.

Gjej qendrën tuaj TOEFL testimit

Faqja e internetit ETS gjithashtu listat qendrat e testimit në SHBA dhe vende të tjera. Pasi ju zgjidhni qendra të testimit, Faqja e internetit do të ju tregojnë datat në të cilat ju mund të marrin testin në atë qendër.

Regjistrohu për testin TOEFL

Ju nuk mund të librit testin tuaj derisa ju të regjistroheni në internet. Ju do të duhet të Krijo nje llogari me ETS, shërbimi testimi TOEFL.

Mëso më shumë

Përfundojë shkollën dhe të fitojnë GED® tuaj

Falas online kurs përgatitje GED®

Mbaro arsimimin tuaj