manualet e shoferit përkthyer për të sapoardhurit në SHBA

English gjithashtuJo anglisht

A doni të mësoni për të përzënë? manuale shoferit këtu janë përkthyer për refugjatët dhe emigrantët. Klikoni mbi imazhet më poshtë për të shkarkuar një Shoferët’ manual në gjuhën tuaj.

Do you want to learn to drive? Here are translated driver’s manuals for refugees and immigrants. Click on the images below to download a drivers’ manual in your language.

Gruaja makinë lëvizëse

Woman driving car

Studimi përkthyer manuale shoferit në gjuhën tuaj të parë

Study translated driver’s manuals in your first language

Leximi manuale Këto shoferit përkthyer për SHBA në gjuhën tuaj do të ju ndihmojë të kalojë testin e vozitjes. Në shumë shtete, ju mund të marrë teste në gjuhën tuaj. Në shtetet e tjera, ju duhet të marrë provimin në anglisht.

Reading these translated driver’s manuals for the USA in your language will help you pass the driving test. In many states, you can take tests in your language. In other states, you must take the test in English.

E RËNDËSISHME: Këto manuale nuk janë specifike për shtetin tuaj dhe ata mund të jetë e vjetëruar. Ata do të ju ndihmojë të studiuar, por duhet të përdoret vetëm për të ndihmuar si disa nga ligjet mund të jenë të ndryshme në shtetin tuaj. Ju do të duhet Manuali shoferi zyrtare për gjendjen tuaj gjithashtu.

IMPORTANT: These manuals are not specific to your state and they may be outdated. They will help you study but should only be used to help as some of the laws might be different in your state. You will need the official driver’s manual for your state as well.

udhëzues shofer (arab)

دليل السائق (Arabic)

Arabic Driver's Manual

Arabic Driver's Manual

Manuali shofer (armen)

Վարորդի ձեռնարկ (Armenian)

Manual shoferit Armenisht-së

Armenian Driver's Manual

manual shofer (kinez)

驾驶员手册 (Chinese)

manual shofer
驾驶员手册

Manuali shofer (francez)

Manuel du conducteur (French)

Manuali shofer
Manuel du conducteur

manual operacion (japonez)

運転マニュアル (Japanese)

Manual shoferit japoneze

Japanese Driver's Manual

Karen

Karen

 

 

Udhëzues në lëvizëse (Khmer)

សៀវភៅណែនាំស្ដីពីការបើកបរ (Khmer)

Udhëzues në lëvizëse

សៀវភៅណែនាំស្ដីពីការបើកបរ

 

 

Manual operatorit (korean)

운전자 설명서 (Korean)

Manual operatorit

운전자 설명서

 

 

Udhëzues Shoferi (nepali)

चालकलाई मार्गनिर्देशिका (Nepali)

Udhëzues Shoferi

चालकलाई मार्गनिर्देशिका

 

 

Udhëzues për shofer (rusisht)

Руководство для водителя (Russian)

Udhëzues për shofer

Руководство для водителя

 

 

Manual shofer (Spanjisht)

Manual del conductor (Spanish)

A këtë faqe ju ndihmojnë? përballen me smiley po fytyra vrenjt jo
Faleminderit për komentin tuaj!