USAHello is a website created for refugees and immigrants in the USA.

What is USAHello?

Ieu mangrupakeun salah sahiji-eureun, comprehensive website that houses the resources and information newcomers need to build successful lives for themselves and their families here in the USA.

Eusi geus curated ku pangungsi resettled jeung imigran sarta ditulis pikeun pemirsa ESL jeung maranéhanana kalayan educations formal kawates. Program nu satuluyna ditingkatkeun kamampuhna ku duanana tarjamahan otomatis tur manual jeung panganyarna dina téhnik pembelajaran multi-modal. Kami nganggo proliferasi téknologi mobile jeung kakuatan internet nyadiakeun rojongan mana jeung keur dibutuhkeun.

USAHello is unique.

USAHello is the only comprehensive online resource for refugees and immigrants in the United States. Urang dipaké ku pendatang di unggal kaayaan tur mibanda partnerships kalawan agénsi resettlement sarta non-kauntungan sejenna sakuliah nagara. Karya urang complements dina éta-taneuh sumber pangrojong anu geus aya ku nyieun eta leuwih comprehensible na diasupan ka jalma anu butuh aranjeunna.

The Refugee Center Online is now USAHello. We changed our name to make sure newcomers from all backgrounds feel welcome on our website and in our classroom.

USAHello is guided by the population it serves.

USAHello is intimately interconnected with the community it is trying to help. Leuwih ti satengah tina anggota dewan kami téh pangungsi sarta imigran anu geus suksés resettled di Amérika Serikat. program kami anu dimekarkeun sarta terus ningkat ngaliwatan hiji prosés iterative of input ti komunitas pendatang, including USAHello’s Refugee Technology and Advisory Council. Unggal Peta dicokot ieu premised kana kapercayaan anu pendatang anu ngabela pangalusna sorangan.

USAHello is economically efficient.

The programs of USAHello are enormously cost effective. Urang ngagunakeun kakuatan tur ngahontal internet, digabungkeun jeung proliferasi tina téhnologi handheld, mun nyieun program anu infinitely scalable. Tujuanana kami nyaeta pikeun mantuan jutaan pangungsi sarta imigran di Amérika Serikat jeung kukituna nguatkeun komunitas urang, ékonomi kami, sarta démokrasi kami.

Learn how you can welcome newcomers in your community