USAHello nyaéta ramatloka dijieun pikeun pangungsi sarta imigran di AS.

Naon USAHello?

USAHello mangrupakeun hiji-eureun, ramatloka komprehensif imah sumberdaya jeung pendatang informasi kudu ngawangun kahirupan suksés keur diri jeung kulawarga maranéhanana di Amérika Serikat.

pangungsi Resettled jeung imigran geus gawé bareng dina eusi kami, nu geus ditulis pikeun peserta didik Inggris jeung maranéhanana kalayan educations interrupted. urang programs are further enhanced by automated and manual translations and the latest in multi-modal learning techniques. Kami nganggo proliferasi téknologi mobile jeung kakuatan internet nyadiakeun aman, rojongan dipercaya mana jeung keur dibutuhkeun.

USAHello nyaéta unik.

USAHello téh hijina sumberdaya online komprehensif pikeun pangungsi sarta imigran di AS. Pendatang di unggal kaayaan didatangan ramatloka kami, sarta kami boga partnerships kalawan agénsi resettlement sarta non-kauntungan sejenna sakuliah nagara. Karya urang complements dina éta-taneuh sumber pangrojong anu geus aya ku nyieun eta leuwih comprehensible na diasupan ka jalma anu butuh aranjeunna kalayan FindHello, aplikasi mobile urang diwangun dina 2019 di partnership kalawan UNHCR.

USAHello ieu dipandu ku populasi eta fungsi.

USAHello nyaeta intimately interconnected kalayan masarakat dinya téh rék mantuan. Simkuring yakin yén pendatang anu ngabela pangalusna sorangan. Leuwih ti satengah tina anggota dewan kami téh pangungsi resettled atawa munggaran- jeung imigran kadua generasi. program kami anu dimekarkeun sarta terus ningkat ku input ti komunitas pendatang, kaasup USAHello urang pangungsian Téhnologi jeung Déwan Panaséhat.

USAHello nyaeta ékonomis efisien.

The program tina USAHello anu enormously ngarugikeun éféktif. Urang ngagunakeun kakuatan tur ngahontal internet, digabungkeun jeung proliferasi tina téhnologi handheld, mun nyieun program anu infinitely scalable. Tujuanana kami nyaeta pikeun mantuan jutaan pangungsi sarta imigran di Amérika Serikat jeung kukituna nguatkeun komunitas urang, ékonomi kami, sarta démokrasi kami.