Ngagunakeun ramatloka mobile

The RCO téh hijina ramatloka komprehensif dijieun husus pikeun pangungsi & imigran di Amérika Serikat.

Tujuanana urang keur 2017 éta nyadiakeun 100,000 pendatang kalawan informasi jeung sumber pikeun mantuan aranjeunna nyieun kahirupan maranéhanana di Amérika Serikat.

tibatan, urang ngahontal 250,000.

2017 Tujuanana pikeun jangkauan ramatloka
2017 ramatloka ngahontal sabenerna

"Ieu kahayang mah diperlukeun pikeun mantuan kuring nalika kuring anjog di Amérika Serikat."

Ibu sareng putri mesem

Urang pastikeun pendatang bisa manggihan informasi maranéhna kudu, iraha jeung di mana maranéhna kudu eta.

Ngagunakeun angkutan pubic

Dina urutan janten pinuh diaksés, kami nawiskeun mayoritas sumberdaya urang dina basa paling umum diucapkeun ku pangungsi di Amérika Serikat. Saloba mungkin, kami employ pangungsi sarta imigran pikeun professionally narjamahkeun sumber ieu.

Ilustrasi tina basa ditarjamahkeun

Basa paling dipake ku pendatang ngadatangan RCO ngawengku:

Arab
Spanyol
Perancis
Swahili
Nepal
Karen
Vietnam

The RCO geus dijieun programing unik pikeun ngidinan dua basa bisa ditempo samping ku samping. Hal ieu ngamungkinkeun pendatang ngakses informasi diperlukeun dina basa sorangan bari maranéhna diajar basa Inggris jeung ngarasa rasa integrasi gede.

Graphic showing USAHello side by side translation feature

Kami ngahontal pendatang di unggal kaayaan, di lokasi salaku pakotaan jeung désa. angka pangluhurna kami pamaké éta di kota ieu:

New York City
Los Angeles
Chicago
Portland
Houston
Washington DC
Dallas
San Fransisco
Seattle
Phoenix

Tapi urang ogé miboga loba datang ti kota leutik kayaning Louisville, Kentucky; Fort Wayne, Indiana; kebo, York énggal; Fargo, North Dakota; Ontario, Oregon; sarta Ashburn, Virginia.

sumberdaya

Urang mantuan urang manggihan persis informasi aranjeunna diperlukeun pikeun:

Ngahijikeun deui kalawan kulawarga maranéhanana

Ngalenyepan hak maranéhna

Manggihan jeung nerapkeun pikeun beasiswa

Smartphone na naha pangungsi sarta imigran cinta aranjeunna

Terang dimana balanja keur dahareun luyu culturally

Neangan program di komunitas maranéhanana

Coba nyieun rasa terus ngarobah anti imigran kawijakan

Saluyukeun jeung budaya Amérika

Tur leuwih.

lalaki pangungsian kokolot

"Kusabab kuring anjog di AS dina 2009, Kuring kungsi loba salah harti budaya. Kuring leungit kuring [rasa] nilai pribadi tur Kuring kungsi loba regrets. Ngaliwatan situs RCO, Kuring sumping ka ngartos loba hal jeung kuring ningali Amerika ngaliwatan hiji raray nu anyar. Kuring kiwari ngarasakeun leuwih disambungkeun tur senang di Amérika."

pendidikan

kelas online kami mantuan rébuan pendatang jadi warga sarta meunang siap pikeun GED maranéhna® ujian.

Tujuanana manteng urang keur 2017 éta enroll 2,000 peserta didik di kelas Kewarganegaraan kami.

tibatan, kami enrolled 4,091.

2017 ramatloka ngahontal sabenerna

Opat puluh persén murid anu réngsé tangtu geus dilaporkeun jadi warga.

Urang kitu ngaharepkeun enroll 2,000 peserta didik di GED kami® program sataun panungtungan.

tibatan, kami enrolled 7,979.

2017 Tujuanana enrollment GED tina 2,000 jelema
2017 ramatloka ngahontal sabenerna

Tujuh puluh tilu persen nu awéwé, satengah tina saha ngawartoskeun kami aranjeunna gaduh barudak di imah.

"Kuring sumping ka Amérika Serikat nalika kuring 19, kalawan hiji orok. Kuring teu boga kasempetan pikeun rengse sakola di camp. Kuring ayeuna kudu tilu barudak jeung Abdi teu tiasa ngajalankeun. Salaki kuring geus gawé dua jobs tur asalna home telat. Nalika kuring kapanggih GED nu® program, Kuring jadi senang mun diajar. Kuring geus geus réngsé Seni Basa sarta Studi Sosial sarta ayeuna kuring nyokot Unit Élmu. Dinten proudest keur kuring bakal nalika kuring rengse sakola."

Salaku tambahan, urang dibuka tangtu nu dilatih 630 pendidik sakuliah nagara cara ngabantu pangungsian & imigran mahasiswa sukses dina ruang kelas maranéhna.

96 persén peserta kursus ceuk maranéhna bakal nyarankeun kelas ka babaturan.

Nepi ka tungtun taun kursus, 3 kaluar tina 4 geus geus dilaksanakeun hal aranjeunna kukituna diajar di sakola sorangan.

masarakat

Urang ngahontal kaluar pikeun pendatang sarta dikirim aranjeunna pesen: sawangsulna.

Sarta kami dirojong usaha ku pendatang pikeun mantuan pendatang, ku penerbitan 104 artikel nu ditulis ku pangungsi di sakuliah Amérika Serikat.

kasang tukang budaya

"Nulis pikeun RCO ngajadikeun kuring ngarasa kawas kuring milik. Kuring teu hayang carita ka meunang leungit. Abdi hoyong urang uninga carita kuring."

finances

Kami bangga efisiensi kami.

USAHello 2017 Pekuncén laporan keuangan
download a .pdf laporan keuangan ieu.

kacindekan

2017 éta hiji taun luar biasa tumuwuhna keur RCO, sarta kami outperformed unggal salah sahiji tujuan urang. Kami deeply bersyukur kana ngarojong berehan urang jeung sukarelawan luar biasa.

mesem jalma

Kami ngahormatan ku ngarojong Yayasan kami:

Carnegie Corporation
Collins Yayasan
David Rockefeller Dana
Goulder kulawarga Yayasan
Grove Yayasan
Dana Haas
Oregon Yayasan Komunitas
Rockefeller Dadang Dana
Garéja Presbyterian Rutgers
Scheidler Yayasan
Tides Yayasan

Sarta kami syukur keur loba sumbangan individu taun, nu ditambahkeun nepi ka leuwih ti $70,000. Anjeun nulungan urang mantuan rébuan jalma lamun na kumaha aranjeunna paling kudu eta.

Board kami

Hatur nuhun tina sadaya urang di pangungsian Center Online pikeun ngarojong misi kami nganggo téhnologi pikeun mantuan pangungsi sarta imigran ngawangun kahirupan anyar.

Kusabab pitulung anjeun, kami bisa nawiskeun wilujeng sumping sarta rojongan pikeun leuwih ti saparapat tina sajuta jalma dina mangsa salah sahiji kali paling hese dina sajarah migrasi Amérika.

The RCO ieu kantor pusatna di Portland, Oregon. Alamat fisik urang geus 2420 NE, Daerah Tingkat Sandy, Suite 102, Portland, Oregon, 97213, sanajan mayoritas staf jeung dewan urang nu sumebar ka sakuliah Amérika Serikat (jeung dunya).