Careers di USAHello

careers

USAHello is an international nonprofit organization that operates like a tech start-up. misi kami nyaeta ngagunakeun téhnologi pikeun mantuan pangungsi sarta imigran ngawangun kahirupan anyar. Kami geus dipelak gancang leuwih lima taun kaliwat jadi éta platform web utama pikeun individu lunta di Amérika Serikat. Simkuring nembe nampi status yayasan resmi di Italia sarta anu ngan dimimitian rék dilegakeun sacara internasional. Ieu waktos krusial dina sajarah: aya leuwih pangungsi sarta individu lunta di sakumna dunya dinten ti iraha wae titik saprak Perang Dunya II. Simkuring yakin tech miboga peran penting pikeun maén di ngarojong integrasi migran lunta global.

Dina inti kami, kami yakin pangungsi sarta imigran nyieun komunitas urang (jeung nagara urang) tempat hadé.

Careers at USAHello – current openings

We do not have any staff positions open at the moment. However we are actively recruiting summer outreach volunteers.

Leuwih jéntré ngeunaan karya urang