Naon FindHello?

FindHello mangrupakeun aplikasi mobile na ramatloka nu mantuan imigran, seekers suaka sarta pangungsi manggihan sumberdaya di komunitas maranéhanana. Diajar kumaha ngagunakeun FindHello mun meunang pitulung jeung jasa di AS.

Potret layar FindHello

Naon FindHello?

FindHello mangrupakeun aplikasi mobile na ramatloka, atanapi aplikasi. Ieu diwangun kalayan rojongan ti UNHCR ti organisasi masarakat sakuliah nagara. FindHello boga informasi ngeunaan rébuan jasa pikeun imigran, seekers suaka sarta pangungsi.

Lebetkeun lokasi anjeun katingal keur pitulung imigrasi, kelas Inggris, palayanan Kaséhatan, kadaharan ti nagara anjeun, tur leuwih. Anjeun oge bisa nuliskeun ngaran sumberdaya pikeun neangan nu leuwih seueur tentang eta na dimana éta.

Kumaha ngagunakeun FindHello

FindHello ngajaga privasi Anjeun

Urang nyaho privasi penting pikeun pendatang. Anjeun teu kudu babagi ngaran anjeun, Alamat email, on sagala informasi pribadi ngagunakeun aplikasi nu. lokasi Anjeun teu dilacak atanapi dibagikeun kalawan saha. Karya aplikasi kalawan Google peta méré anjeun arah. Tapi Anjeun bisa ngundeur informasi ka alat mobile anjeun sarta ngagunakeun eta offline, oge.

Kumaha FindHello béda ti aktip séjén?

Urang dijieun FindHello kalayan bantuan pangungsi sarta Amerika anyar lianna. Urang dipaké bongbolongan maranéhna pikeun nyieun hiji aplikasi anu gampang ngagunakeun pikeun jalma ti loba budaya. Simkuring nulis informasi pikeun peserta didik basa Inggris meh bisa gampang ngartos.

FindHello mangrupakeunvailable dina basa Inggris, Spanyol jeung Arab. Simkuring bade nambahan basa pendatang langkung pas.

Kamana atuh informasi FindHello urang datangna ti?

Daptar urang sumberdaya anu tumuwuh sadaya waktu. Kami nambahkeun sumberdaya peuntas AS. USAHello tur mitra lokalna nyadiakeun lolobana informasi dina Néangan Hello. sukarelawan urang update jeung sumber bener informasi tambihan kanggo kota dimana aya loba pendatang. Lamun hoyong gabung tim kami tina FindHello sukarelawan pikeun nambahkeun jasa di masarakat Anjeun, Punten eusian formulir volunteer kami.

Saha bisa nambahan daya!

Saha anu undeuran aplikasi FindHello atanapi mana ka ramatloka bisa nambahan daya. Buka bagian "ngalebetkeun sumberdaya". Sistim kami baris mantuan asupkeun inpo nu. Lajeng tim kami bakal marios na nambahkeun sumberdaya nu. Anjeun oge bisa ngabejaan urang lamun informasi wae anu salah sangkan bisa ngabenerkeun deui.

USAHello na FindHello ngabagéakeun sagala pendatang! Simkuring miharep bisa ngabantu anjeun manggihan sagalana nu peryogi.

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun