Ti pangungsian Camp ka Miss Minnesota AS Pageant

At USAHello, kami yakin pendatang nyieun nagara urang mangrupa tempat hadé

The individu urang Fitur némbongkeun kahayang nu – aranjeunna conto kumaha imigran sarta pangungsi nyumbang kana nagara urang.
Museurkeun keur diulas atawa rék nyalonkeun hiji individu bisa diulas, email wilson@usahelléta.org