How you can take action and get involved

jelema nu ngagawe jeung sukarela

sukarelawan urang lolobana dianggo jarak jauh. Sukarelawan maénkeun peran badag dina ngawangun eusi kami, nulungan narjamahkeun sumber kami, and spreading the word about USAHello. Diajar kumaha sukwan.

nulungan

You can take action to make a difference in the life of a refugee by helping provide one of the most important things for successful integration: aksés ka émbaran alus. Jieun tutulung a ayeuna.

Meuli kaos wilujeng sumping

Ngagem pesen tina wilujeng sumping nalika anjeun kaluar di masarakat Anjeun! Beuli salah sahiji kaos kami. The kaos ngirim pesen, langsung ka pangungsi sarta imigran: “wilujeung sumping. Ieu lembur, teuing.” The kaos nu aya di dalapan basa. Mésér kaos a ayeuna – proceeds ngarojong gawé kami.

Spread the word about USAHello

Take action to share our free website with organizations and individuals in your community who might not know about our website. You can request outreach materials to distribute in your local community to ensure refugees and immigrants know about usahello.org. bahan pamundut kiwari.

How you can take action to welcome refugees, immigrants and other newcomers

Learn how to welcome newcomers in the USA

Dalapan tips pikeun mantuan Anjeun ngabagéakeun pangungsi. Anjeun tiasa volunteer langsung kalayan pangungsi sarta imigran di masarakat Anjeun, atawa anjeun masih bisa ngajengkeun keur tur ngarojong pangungsi tanpa gawé layanan langsung.

Candak Tangtu bébas kami

Diajar kumaha interaksi jeung pangungsi sarta imigran di luhur kompeten culturally.

Poé pangungsian Dunya

Baca carita ti Amerika sapopoé ngeunaan naha pangungsi sarta imigran sangkan kahirupan maranéhanana hadé. Baca carita Poé pangungsian Dunya urang ayeuna.

Baca blog urang

Read about inspirational refugees and immigrants. Learn and share tips on how to have more successful integration experiences. Baca blog urang ayeuna.

Diajar deui

ilustrasi sukwan

Jieun bédana dina kahirupan pendatang a

Volunteer with USAHello
Wilujeng sumping pangungsi ilustrasi

Wilujeng sumping pangungsi ka masarakat Anjeun

latihan sukwan

program rojongan nu mantuan pangungsi

Ku nyumbangkeun mun USAHello, Anjeun ngarojong téhnologi jeung atikan nu mantuan pangungsi sukses di AS.

Sumbangan kiwari

kudu mantuan? Taros Kami

Awéwé dina ilustrasi telepon

ku telepon

(503) 468-5474