Voices nyaeta kumpulan carita ditulis ku pangungsi sarta imigran hirup di AS.

Anjeun tiasa maca ngeunaan tantangan pangungsi sejen tur imigran Nyanghareupan. Baca pikeun neuleuman kumaha aranjeunna disaluyukeun hirup di AS.

Panganyarna

WeaveTales is telling stories around the world

Weavetales is looking for the stories of refugees, imigran, and other displaced people. Tell us your story, and have it heard by the world. As the name shows, the website WeaveTales brings together the threads of many tales, or stories, into one piece. WeaveTales collects and presents the stories of displaced people. We present the ... Maca deui

Syukur ti Amérika anyar

Ngaran abdi Ekhlas Ahmed sarta Kami anu survivor genocide ti genocide lumangsung di Darfur, Sudan. Ninggalkeun tanah air mah salah sahiji hal hardest yen Kuring geus kantos dipigawé dina hirup kuring. Kuring ninggalkeun tempat dimana kuring disebut imah, tempat anu diayakeun sagala impian jeung Rahasia kuring, tapi teu ... Maca deui

Chasing ngimpi Amérika

  Kuring lahir di Républik Démokratik Kongo, Baraka. Hiji tempat dimana langit téh salawasna biru. panonpoé sok kaluar. A downfall mahluk nya meunang saeutik a teuing panas. hawa nu beda-beda ti 68 derajat F jeung 90 derajat F. Hiji tempat dimana musik tina budaya béda sok maén ... Maca deui

Ngadaptarkeun newsletter urang

Urang bakal surélék voices carita ka anjeun!

Kusabab dahareun alus karasaeun kawas home

  Pikeun loba pendatang, dahareun bisa jadi salah sahiji Tumbu panungtungan maranéhna kudu ka nagara maranéhna datang ti. Linggih di sabudeureun tabél kalawan tepung imah-asak bisa jadi hijina hal anu karasaeun kawas home. Kuring spent budak leutik mah di Bosnia, nagara anu asakan nya kawas peta kaliwat na. Bosnia ... Maca deui