Kasalametan jeung kaamanan tina sarana komunikasi sosial pikeun pangungsi sarta imigran

Kumaha cicing aman dina média sosial? Kasalametan Tips pikeun Media Sosial

kaamanan média sosial

Komunikasi sareng jalma anyar nyaéta hiji hal anu alus, utamana lamun keur hiji imigran diri. Anjeun bisa ngarasakeun ngalamun di Amérika Serikat, tiasa loka jejaring sosial kawas Facebook jeung Instagram ngabantu anjeun ngarasa leuwih mibanda asosiasi anyar nagara anjeun. Tapi ogé bisa jadi bahaya. Sanajan kitu, lamun ngartos resiko, anjeun tiasa ngajaga diri dina média sosial. Di dieu téh informasi pikeun mantuan dina panangtayungan sarana komunikasi sosial.

Diajar kasalametan tina sarana komunikasi sosial

Nalika patali jalma dina sarana komunikasi sosial, Anjeun kedah nganggo caution sarua anu eusina tetep kaamanan anjeun dina kahirupan nyata. Di dieu aya sababaraha tips pikeun mantuan anjeun kasalametan tina sarana komunikasi sosial.

ngajaga privasi

Atawa gambar pribadi online ulah milu hoyong rinci bet saha, kayaning boss Anjeun. Anjeun bisa mikir yén anjeun ukur aub kalawan babaturan nutup anjeun sarta kulawarga, tapi sakali aya hiji hal dina Internet, bisa dibagikeun leuwih lega. Ogé, sakali Anjeun disambungkeun ka Internet, Anjeun bisa meunang leupas tina eta kusabab batur gaduh salinan eta. Loba diusir jalma atawa nampik meunang proyek kusabab propil maranéhanana dina Internét.

Ngajaga inpormasi Anjeun

Anjeun moal kudu nyadiakeun informasi pribadi, kayaning angka identitas tarif atanapi bank, kecap akses, atawa kecap alamat anjeun jeung nomer. jaringan sosial ngandung loba pangaturan privacy nu bisa Anjeun pake nyieun inpo Anjeun aman. dina handap pituduh basajan Ngeunaan kumaha carana ngatur sadaya setelan privasi média sosial nu béda.
ahli kaamanan Internet anu salawasna disarankan pikeun boga kecap akses kuat sarta béda pikeun sakabéh kecap rekening kami. Salaku Ansahonna maké auténtikasi bilateral (léngkah tambahan asup) Atawa manajer sandi. Anjeun tiasa ngaidentipikasi manajer kecap akses dieu.

Mikir kasalametan anjeun dina non-kontak ogé

Mikir kaamanan anjeun di alam nyata nalika aranjeunna nyebarkeun informasi ngeunaan kagiatan Anjeun. Anjeun teu kedah meunang alamat anjeun online lajeng nyebarkeun foto pakansi pikeun nginpokeun dulur nu aya jauh. Mun diterbitkeun dina Facebook bari kulawarga anjeun dina pakansi, urang baris terang yén lembur kosong.
Sajaba ti éta, sok anjeun bisa nyebarkeun lokasi Anjeun atawa “aksés ka” tempat. Pikirkeun naha anjeun kudu ngalakukeun ieu atanapi henteu.

Janten ati pisan lamun kuring patepung batur kuring patepung anjeunna online
Jieun média sosial gampang pikeun urang pikeun ngaidentipikasi sorangan. Online, aranjeunna bisa pretend janten batur. Lamun nelepon batur leuwih Internet, Ulah ngatur papanggih jalma anu nyalira atawa buka imah atawa nelepon ka imah anjeun iwal mun nyaho saha aranjeunna. Salawasna patepung strangers dina tempat umum jeung lamun aya jalma sejen sabudeureun anjeun.

Ulah yakin sagalana jeung dulur

Urang diajar unggal dintenna ngeunaan kumaha ngagunakeun média sosial nipu jalma. A loba informasi dina média sosial téh lepat. Kadang-kadang, jalma teu boga jejaring sosial urang nyata, sarta mindeng hal henteu leres pisan. Ieu bisa jadi jalma atawa ngaran palsu “sapatu bot” (robot palsu). laporan warta palsu atawa penampilan resmi surat sok janten ti resmi pamaréntah atawa resmi bisnis bisa jadi.

Ulah yakin sagalana anjeun baca. Lamun maca hal, pariksa tina sumber séjén.

Lamun Anjeun nampa hiji talatah liwat Internet nyebutkeun éta ti pamaréntah atawa parusahaan, ulah ngabales ku informasi pribadi.

Ulah ngirim duit atawa kecap akses

Ulah ngirim duit ka saha lamun maranéhna teu 100% pasti anu sipatna sakumaha maranehna nyebutkeun. Ulah ngabejaan kantor pamaréntah, saperti IRS AS, sarta bisnis riil, sapertos Microsoft, ngirim duit langsung ka rekening bank aneh. Ulah nanyakeun Kecap anjeun for teu nanaon. Ulah ngirim sandi anjeun pikeun saha online.

Ngajaga diri ti jalma Allatifin mumusuhan atawa non

Ieu bisa sasaran pangungsi sarta migran mumusuhan atawa jalma kejem. requests silaturahim teu katampa ti jalma anjeun teu nyaho. Blok geuwat naon baé nu publishes hal anu ngancam salah sahiji rekening Anjeun. Ulah ngabales. Ulah nyerat hal Kecap atanapi mumusuhan bisa nyieun anjeun leuwih target. Ngalaporkeun ancaman pribadi ka pulisi jeung média situs na sosial, kaasup diterbitkeun.

Ngajaga diri tina scams jeung hacker

Ulah klik tumbu dikirim ka anjeun lantaran, sanajan maranéhna asalna ti babaturan (Anjeun bisa jadi teu nyaho yén tumbu bahaya, atawa mungkin geus mungkir). ngan ngahapus. Eta moal nanaon penting pikeun anjeun cara kieu. Dipikaresep yén tumbu nu teu diperlukeun ngandung virus anu bakal ngaruksak komputer atawa ngameunangkeun jalma di anjeun maok informasi anjeun sarta duit Anjeun sarta idéntitas anjeun. Jeung inget yen sagala tawaran sigana teuing alus janten leres kitu unbelievable! Lamun Anjeun nampa hiji talatah nyarios yén anjeun bakal meunang loba duit tina batur anjeun teu nyaho, ngahapus eta!

Ulah jadi addicted!

Paké média sosial tetep di kabaran ku jalma anu ngeunaan miara éta, tapi ulah méakkeun jam Tngers dina pilarian pikeun hal anu teu penting dina dunya nyata. jaringan sosial anu diciptakeun komunikasi pausahaan maranéhanana sarta aplikasi maranéhanana tetep anjeun addicted. Jadi earn duit.

Tetep kasalametan barudak anjeun

Malah lamun teu nganggo alat komunikasi sosial atanapi pamahaman, anjeun bakal peryogi kauninga cukup ngeunaan tetep kids Anjeun aman. Lamun make média sosial diri, Nangtayungan barudak anjeun ku teu putting informasi ngeunaan aranjeunna dina Internét. Mun anjeun teu make média sosial, ménta barudak anjeun ngeunaan jaringan sosial aranjeunna nganggo. Éta bisa kakeunaan bullying, prédator seksual, sarta eusi Iklan goréng. Di dieu aya sababaraha Inpo alus ngeunaan mayungan barudak anjeun online. Ieu ngawengku tips tetep barudak aman tur ngadaptar sagala rupa média sosial janten sadar.

Loba ahli teknis nganjurkeun persuading barudak ngora ngagunakeun ngan hiji telepon pinter atawa komputer di hareup anjeun. Anjeun kudu mutuskeun kalayan hal mun anak anjeun, tapi paling ahli nganjurkeun teu ngijinan barudak ngagunakeun telepon pinter atanapi komputer di kamar maranéhanana di waktos wengi.

Kasalametan jeung sosial sarana komunikasi pikeun rumaja

Paparan ka pelecehan leuwih Internet mangrupakeun perhatian utama pikeun rumaja. Ieu nu disebut e-bullying. Lamun rumaja Mottagsidin rumaja sejenna online. Mun kids Anjeun harassed, bullied moal keur questioned. ramatloka ieu ngandung pelecehan éléktronik tips lengkep pikeun rumaja Kaasup cadar informasi ngeunaan kasalametan ponsel jeung lalajo eusi seksual jeung jejer lianna.

diajar

Naha eta nu disebut sarana komunikasi sosial?

Sosial hartina nanaon patali ka masarakat atawa grup, kayaning kagiatan ramah tur interaksi jeung batur. Media teh format Kecap tengah, saluran atanapi sambungan metoda. Kami nganggo media ka hartosna komunikasi massa, kayaning tipi, radio atawa internét.

Naon anu sarana komunikasi sosial?

jaringan sosial anu jaringan atawa cara pikeun ngahubung sareng jalma sejen. Kaasup jejaring sosial sarta Facebook, Twitter,Snape Gat jeung Instagram – sagala
Hiji aplikasi atanapi ramatloka di mana komunikasi jeung jalma nu nyaho atawa teu nyaho. LinkedIn berpungsi jiga jaringan sosial, tapi keur gawean jeung profesi. kamar obrolan jeung situs(Reconciling)Anu bentuk sejen dina média sosial. Malah YouTube nyaéta sarana komunikasi sosial, kusabab saha tiasa nyebarkeun video sareng komentar aya.

Naha éta sarana komunikasi sosial bahaya?

média sosial bisa jadi bahaya sabab kadang urang nyobian nganggo média sosial pikeun curang Anjeun. Anjeun bisa coba mun meunang informasi ti anjeun. Salah sahiji cara pikeun neuleuman resiko dina pamikiran ngeunaan kumaha kabiasaan anjeun kalayan jalma anjeun terang anjeun terang dina kahirupan nyata. Komunikasi kalawan bébas jeung jalma anu anjeun terang jeung amanah – kulawarga anjeun sarta babaturan Almqrbin.kn leuwih ati kalayan jalma anu teu nyaho atawa geus datangna babarengan pikeun To.la ngabejaan aranjeunna sagalana ngeunaan kahirupan pribadi Anjeun. Ulah mere eta duit Anjeun atawa konci imah Anjeun. Paké pendekatan ieu kasalametan tina sarana komunikasi sosial oge.