pangajaran sawawa - kumaha balik ka sakola

Inggris ogéTaya basa Inggris

Ulah rék rengse atikan anjeun? Ngalatih keur pakasaban anyar atawa ngaronjatkeun kaahlian Anjeun? Buka universitas atawa diajar basa Inggris? Panggihan kumaha anjeun tiasa meunang hiji pangajaran sawawa online atawa di masarakat Anjeun.

Do you want to finish your education? Train for a new job or improve your skills? Go to university or learn English? Find out how you can get an adult education online or in your community.

pangajaran sawawa - lalaki di kelas

adult education - men in classroom

Ngaran séjén pikeun atikan sawawa téh nuluykeun atikan, pendidikan tinggi, jeung learning lifelong. Sakabéh istilah ieu ngeunaan cara sawawa tiasa diajar. Leuwih jéntré ngeunaan rupa béda atikan sawawa.

Other names for adult education are continuing education, higher education, and lifelong learning. All of these terms are about the ways adults can learn. Learn more about different kinds of adult education.

pangajaran sawawa dasar - bacaan na tulisan

Basic adult education – reading and writing

Malah jadi hiji sawawa, Anjeun tiasa learn to read and write. Ieu gampang neuleuman sareng kelas atawa pangajar hiji (hiji-ka-hiji guru). Aya loba tempat déwasa bisa balik pikeun maca jeung nulis palajaran. Many community colleges and libraries have adult education centers that teach reading and writing.

Even as an adult, you can learn to read and write. It is easier to learn with a class or a tutor (one-to-one teachers). There are many places adults can go for reading and writing lessons. Many community colleges and libraries have adult education centers that teach reading and writing.

learning Inggris

Learning English

Loba komunitas boga kelas Inggris dina dinten atanapi malem. Anjeun bakal manggihan eta di perpustakaan, puseur komunitas, sarta di puseur atikan sawawa dina akademi. Anjeun tiasa find a community college deukeut anjeun. Mun geus teuas pikeun anjeun nepi ka kelas hiji, start learning English online. Aya sababaraha kelas bébas pikeun mantuan Anjeun diajar.

Many communities have English classes in the day or evening. You will find them at libraries, community centers, and at adult education centers in colleges. You can find a community college near you. If is hard for you to get to a class, start learning English online. There are several free classes to help you learn.

diplomas SMA for geus dewasa

High school diplomas for adults

Di AS, adults can get a GED®, HiSET atanapi TASC diploma kana ngaganti atikan SMA. Anjeun kudu diajar pikeun tés, tapi loba leuwih gancang ti SMA. Aya beurang atawa sore kelas di kuliah lokal Anjeun atawa perpustakaan. Or you can take our free online GED® kelas préparasi in many languages.

In the USA, adults can get a GED®, HiSET or TASC diploma to replace a high school education. You will have to study for the tests, but it is much quicker than high school. There are day or evening classes at your local college or library. Or you can take our free online GED® preparation class in many languages.

latihan pakasaban sarta kaahlian pakasaban

Job training and job skills

Lamun anjeun néangan pakasaban, Anjeun bisa jadi kudu kaahlian pakasaban dasar. Anjeun bisa jadi kudu diajar kumaha ngagunakeun komputer. Atawa meureun rék ngalatih keur pakasaban husus, kayaning pakasaban di industri pangan. Anjeun tiasa manggihan sagala rupa latihan pakasaban di puseur pakasaban, agénsi resettlement, akademi komunitas, jeung organisasi lokal. Diajar kumaha find job training progams and get skills for work.

When you look for a job, you may need basic job skills. You may need to learn how to use a computer. Or maybe you want to train for a specific job, such as a job in the food industry. You can find all kinds of job training at job centers, resettlement agencies, community colleges, and local organizations. Learn how to find job training progams and get skills for work.

pendidikan tinggi

Higher education

pendidikan tinggi hartina atikan sanggeus SMA. Higher education can happen in a college or university or online.

Higher education means education after high school. Higher education can happen in a college or university or online.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!