budaya Amérika

Inggris ogéTaya basa Inggris

Polite behavior

Learn some things to say and do so you can be polite in the USA. Maca deui

nilai Amérika

Baca tentang hal anu penting pikeun Amerika, kayaning kamerdikaan, privasi sarta sarua. Maca deui

Ngawangkong jeung Komunikasi

Amerika ngobrol dina cara langsung. Ieu hartina memang maranehna ngabejaan ka Anjeun naon maranéhna pikir. Lamun anjeun ngobrol ka Amérika, hal anu penting pikeun néangan jalma dina panon. Diajar kumaha ngobrol Amerika jeung ngarti komunikasi Amérika. Maca deui

kabiasaan pribadi

kabiasaan pribadi di AS bisa jadi pohara béda ti di nagara anjeun. Baca pikeun neuleuman ngeunaan hal kawas tinggal bersih, roko, sarta dating. Maca deui

Women in the USA

Women in the USA are equal to men. tapi, there are many ways in which men and women's life experiences are different. Read about women's rights, baju, and abuse of women. Learn about women's experiences at work, in the home and with having children. Maca deui

Ti Komunitas nu

pangungsi welcomingFinding a place to call homeThe first month in America can be very hard for newcomers. But things get better with time and practice. Our author shares her experience
Nyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun babaturan AmérikaNyieun babaturan Amérika. carita ieu téh salah sahiji nyata jeung nembongkeun naon kawas pasamoan urang tina budaya béda.
Bulan munggaran abdi di Amérika: Kuring Teu bisa ngucapkeun abdi NgaranThe struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoéWilson Kubwayo, pangungsian a, babagi sababaraha tantangan greatest anjeunna nilik pikeun pendatang. Diajar dina struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoé.