budaya Amérika

Inggris ogéTaya basa Inggris

kabiasaan sopan

Diajar sababaraha hal ngomong na bet kitu bisa jadi santun di AS. Maca deui

nilai Amérika

Baca tentang hal anu penting pikeun Amerika, kayaning kamerdikaan, privasi sarta sarua. Maca deui

Ngawangkong jeung Komunikasi

Amerika ngobrol dina cara langsung. Ieu hartina memang maranehna ngabejaan ka Anjeun naon maranéhna pikir. Lamun anjeun ngobrol ka Amérika, hal anu penting pikeun néangan jalma dina panon. Diajar kumaha ngobrol Amerika jeung ngarti komunikasi Amérika. Maca deui

kabiasaan pribadi

kabiasaan pribadi di AS bisa jadi pohara béda ti di nagara anjeun. Baca pikeun neuleuman ngeunaan hal kawas tinggal bersih, roko, sarta dating. Maca deui

Awéwé di AS

Awéwé di AS nu sarua jeung lalaki. tapi, aya loba cara nu lalaki jeung pangalaman hirup awéwé téh béda. Baca ngeunaan hak-hak awéwé, baju, sarta nyiksa awéwé. Ngalenyepan pangalaman awéwé jam gawé, di imah sarta kalawan ngabogaan barudak. Maca deui

Ti Komunitas nu

pangungsi welcomingPananjung tempat panggero homeBulan kahiji di Amérika tiasa pisan teuas pikeun pendatang. Tapi hal meunang hadé kalawan waktu jeung prakték. pangarang urang babagi pangalaman dirina
Nyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun babaturan AmérikaNyieun babaturan Amérika. carita ieu téh salah sahiji nyata jeung nembongkeun naon kawas pasamoan urang tina budaya béda.
Bulan munggaran abdi di Amérika: Kuring Teu bisa ngucapkeun abdi NgaranThe struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoéWilson Kubwayo, pangungsian a, babagi sababaraha tantangan greatest anjeunna nilik pikeun pendatang. Diajar dina struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoé.