Suaka jeung TPS

Inggris ogéTaya basa Inggris

Kumaha panawaran pikeun suaka

Suaka nyaeta nalika pamaréntah Amérika Sarikat ngamungkinkeun batur ti nagara séjén pikeun cicing di Amerika Serikat sabab geus unsafe maranehna balik ka nagara maranéhanana. Ngan urang tangtu bisa cocog keur suaka handapeun hukum internasional. Maca deui

ditahan imigran

Inpo ieu mangrupa pikeun mantuan seekers suaka anu geus anjog di wates Amérika Sarikat. Maca deui

Dimana kuring bisa manggihan sumberdaya bébas légal? Dimana abdi tiasa meunang gratis pitulung imigrasi?

Haratis atawa low ongkos pitulung légal pikeun seekers suaka. Maca deui

TPS sarta DED

Nyaeta anjeun TPS atanapi expiring DED? Ngalenyepan pilihan Anjeun. Maca deui

Asylum seekers information – updated September 2019

Di dieu nyaeta informasi diropéa keur seekers suaka datang ka Amérika Serikat. Maca deui

Ti Komunitas nu

Niloofar Rahmani, Urut kaptén Angkatan Udara Afghan dibales suaka di US.Niloofar Rahmani, former afghan air force captain granted asylum in USANiloofar Rahmani, former Afghan Air Force captain, was granted asylum in the USA. Niloofar Rahmani is Afghanistan’s first female airplane pilot.
Amérika mangrupakeun nagara tantangan na impian badagAmérika mangrupakeun nagara tantangan na impian badag. Datang ka Amérika Serikat of America ieu jurus hébat dina kahirupan mah. Kuring éta senang sarta bungah kacida.