Nulungan anak anjeun dina sakola

Dimimitian sakola téh duanana seru sarta teuas. Anjeun bakal kedah ngabantu anak anjeun dina sakola. Diajar kumaha ngarojong barudak anjeun dina kahirupan sakola maranéhanana sarta ngabantu aranjeunna sukses. Find out about tutoring support for your child.

ready for school

Sakola téh dimana barudak méakkeun kalolobaan waktu. Aranjeunna diajar basa jeung budaya di sakola. Kadé for geus kolot pikeun mantuan. Bisa jadi Anjeun teu nyaho Inggris ogé, Tapi aya sababaraha cara anjeun bisa nulungan anak anjeun. Tur anjeun bisa némbongkeun éta kumaha carana mantuan diri! Di dieu aya sababaraha pamanggih pikeun mantuan Anjeun mantuan anak anjeun dina sakola.

Tips pikeun sakabéh umur

There are a few things that parents can do to help a child of any age.

Tanya anak anjeun ngeunaan parasaan maranéhna

Hiji anak di sakola moal salawasna ngobrol ngeunaan kumaha anjeunna atanapi baé rarasaan. Éta bisa jadi gaduh waktos teuas, Tapi maranéhna bisa jadi teu hayang salempang anjeun. Tanya aranjeunna mindeng kumaha aranjeunna nu perasaan. Aranjeunna leuwih gampang ngabejaan Anjeun tentang masalah maranéhna lamun menta.

Didatangan sakola kalawan anak anjeun

Éta teuas pikeun ngamimitian dina hiji sakola anyar. Nganjang ka sakola jeung anak anjeun méméh dinten mimiti sakola. Tuluy maranehna moal kitu pahili atawa leungit dina poé kahiji maranéhanana.

Panggihan ngeunaan olahraga jeung kagiatan lianna

Many children in the USA play sports in teams. Batur gabung klub atawa maénkeun musik sanggeus sakola. Panggihan lamun anak anjeun museurkeun kagiatan naon baé. Olahraga bakal ngabantu tetep sehat sarta nyieun babaturan.

Buy or find materials

Coba mun meuli buku jeung suplai anak anjeun perlu sateuacan dimimitian sakola. Lamun teu bisa nanggung suplai, ngobrol guruna anak anjeun. Aranjeunna baris nyaritakeun dimana meunang ngabantu jeung suplai.

Jujur sareng guru

sakola Amérika anu museur karaharjaan barudak ogé mibanda atikan maranéhna. oge, guru Amérika pisan langsung. Aranjeunna baris hayang ngobrol jeung anjeun ngeunaan widang naon waé masalah kabiasaan. Pikeun anak pisan ngora di sakola, aranjeunna bisa ngobrol ngeunaan isu jeung awakna. Salaku conto, guru preschool bisa ngabejaan ka maneh anak anjeun ngabogaan kasulitan burih atawa boga baruntus a. Upami ieu ngajadikeun anjeun uncomfortable, inget yen guru téh rék mantuan anak anjeun. Anjeun tiasa ngarojong anak anjeun sarta guru ku ngawangkong paruk ngeunaan masalah jeung nyungsi solusi.

Get tutoring support

Bimbel mantuan siswa. hiji sawawa, guru, atawa murid sejen bisa bisa pangajar murid. murid Anjeun bisa bisa pangajar siswa séjén, oge. Sababaraha sakola gaduh program sanggeus sakola atawa salila kelas nu tangtu pikeun siswa pikeun nampa bimbel.

Individu jeung pausahaan swasta ogé pangajar. Tutors téh ilaharna disadiakeun pikeun sagala materi palajaran. bimbel swasta biasana kajadian sanggeus sakola tur bakal ngarugikeun duit. Anjeun oge bisa bisa manggihan bébas bimbel pitulung pikeun murid anjeun ti program lokal di hiji organisasi caket dieu, masarakat religius, atawa saatos-sakola program. Meureun aya organisasi ngan pikeun nulungan pangungsi sarta mahasiswa pendatang sejen. kantor sakola Anjeun bisa jadi kudu daptar tutors swasta sarta bimbel bébas caket dieu. Anjeun oge bisa kasampak dina FindHello for programs in your area.

Daycare na preschool

Barudak bisa ngamimitian daycare basa aranjeunna keur aya babies. Some daycares will take children who are only 2 bulan heubeul. Barudak téh biasana 4 atawa 5 taun heubeul nalika aranjeunna mimiti Taman Kanak. Ieu nalika maranéhna butuh bantuan paling.

Neangan baju jeung sapatu nu gampang pikeun ditunda na take off

Guru di preschool na daycare ngajarkeun loba barudak pakéan sarta ngabantu aranjeunna nalika aranjeunna teu tiasa. Lamun baju anu gampang nyandak kaluar, anjeun nulungan duanana anak na guru.

Atur jadwal anu sarua sakumaha sakola

Mun anak anjeun nyokot sare waktu beurang atawa boga waktu sepi di sakola, lakonan hal nu sarua di imah. Eta bakal nyieun leuwih gampang pikeun aranjeunna keur turutan rutin sakola.

Baca babarengan

Bacaan téh watek alus pikeun ngamimitian nalika barudak anjeun anu ngora. Bacaan mantuan anak anjeun ngalakukeun ogé di sakola. Coba baca mun anak anjeun sababaraha kali saminggu na di waktu sare. Mun anjeun teu nyaho Inggris ogé, manggihan buku gambar jeung nanya anak anjeun pikeun ngabejaan anjeun naon anu lumangsung dina gambar. Anjeun oge bisa mimiti diajar hurup Inggris babarengan.

Sakola Dasar jeung sakola menengah

anak anjeun mimitian kelas 1 dina umur 6. Sakola Dasar jeung tengah ngawengku sasmita 1 ka 8.

Setel rutin PR

Children in the USA get some kind of homework every day. Anjeun kudu ajak maranehna ngalakukeun sahanteuna saeutik saeutik unggal wengi. Mun anjeun teu ngartos naon maranéhna dipake dina, menta eta ngabejaan Anjeun tentang eta. Coba pikeun mantuan aranjeunna mun anjeun bisa.

Pariksa dina kalawan guru

Pastikeun hadir konferensi indungna-guru pikeun diajar kumaha anak anjeun lakukeun. Lamun perlu penerjemah a, ngabejaan anak anjeun nanya guru dihareupeun waktos. Ulah sieun mun ngobrol guru ngeunaan sagala hal nu bisa jadi hariwang ngeunaan.

tetep bacaan!

Baca buku kalawan barudak anjeun unggal poé dugi aranjeunna maos béntés. Mun anjeun teu nyaho Inggris, anjeun bisa nanyakeun anak maca ka anjeun dina basa Inggris sarta narjamahkeun. Loba barudak bakal rék maénkeun video kaulinan, nonton tipi, atanapi janten dina média sosial di umur ieu. Pastikeun pikeun ngawatesan waktu maranéhanana sarta némbongkeun aranjeunna yen bacaan Kadé.

SMA

Barudak biasana mimitian SMA basa aranjeunna keur aya 14 atawa 15. SMA brings tantangan béda.

Nuluykeun ngobrol jeung anak anjeun ngeunaan sakola unggal poé

Dina umur ieu, anak anjeun teu ngabejaan Anjeun saloba aranjeunna dipaké pikeun. Ajak aranjeunna ngobrol ngeunaan naon maranéhna diajar na kumaha aranjeunna nu perasaan.

Buka acara

Mun anak anjeun teu olahraga atawa kagiatan, buka aranjeunna lamun bisa. Kolot di AS ngarojong barudak ku némbongkeun up. Ieu oge bisa ngabantu anjeun papanggih deui jalma di masarakat Anjeun.

Ngobrol ngeunaan léngkah salajengna

SMA téh nalika siswa di Amérika Serikat ngamimitian perencanaan pikeun kuliah. Ajak barudak anjeun dina rencana maranéhanana. Meunang pitulung ti sakola éta kalawan karir jeung tata kuliah.

A urut ceramah pendatang ngeunaan tantangan manehna Nyanghareupan sakola nalika dimimitian salaku anak. Manehna nawarkeun sababaraha saran ngeunaan kumaha carana mantuan anak anjeun.

Hiji catetan husus pikeun ibu tunggal

Parenting rumaja nyaeta teuas! You may not always know what to do when our children grow and change. Ieu tiasa hardest pikeun ibu tunggal kalawan umur putra 17 tur heubeul. Lamun murid anjeun gagal di SMA, anjeunna mungkin skip kelas atawa ninggalkeun sakola sakabehna.

Lalajo kaluar pikeun tanda peringatan. Mun anak anjeun sigana depresi atawa eureun ngawangkong ka anjeun ngeunaan sakola, anjeunna bisa jadi gagal. Neruskeun nanyakeun taliti tur sabar mun ajak manehna ngobrol jeung anjeun. Dihubungan jeung nya guru na sakola, sangkan anjeun terang naon anu bade di. Ieu bagian tina pakasaban maranéhanana pikeun mantuan kalawan masalah.

Mun anjeun bener rusuh, menta tulung. Start with the Helpline Kolot Nasional. Cai mibanda urang dilatih anu tiasa masihan anjeun ngarojong sarta nasehat by telepon di (855) 427-2736, Senén nepi ka Jumaah, 10 am PST ka 7 pm PST. Ogé boga loba sumber online.

Diajar deui

Finish school and earn your GED®

Free online GED® preparation course

Rengse atikan anjeun