Universitas jeung atikan sawawa

Inggris ogéTaya basa Inggris

Kumaha carana ngeusian kaluar aplikasi kuliah Anjeun

Ngalamar kuliah geus dipigawé loba bulan sateuacan dinten kahiji. Anjeun kudu mutuskeun kumaha tipe sakola rék buka na ngumpulkeun sarta ngalebetkeun paperwork on waktos Maca deui

Beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi

A beasiswa keur disumbangkeun duit anu tiasa dilarapkeun ka lamun butuh pitulung Mayar keur kuliah. Ngalenyepan beasiswa anu husus pikeun pendatang Maca deui

Mayar keur kuliah atawa universitas

Kuliah tiasa pisan mahal di Amérika. Loba jalma panawaran pikeun dana disumbangkeun disebut beasiswa atawa pamaréntah bantuan. Batur ogé milih dianggo bagian-waktos Maca deui

transkrip deungeun - sks mindahkeun tina nagara sejen

Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian sakola di Amérika Serikat, anjeun bakal kudu némbongkeun kumaha atikan anjeun ngagaduhan di nagara lembur. Dunungan bisa menta ngeunaan atikan anjeun, oge. Anjeun bakal peryogi transkrip asing Anjeun dievaluasi. Tapi malah lamun boga gelar atanapi sertipikat di nagara lembur, Anjeun bisa kudu nyandak deui kelas atawa tés keur gawé di proyek heubeul Anjeun. Maca deui

pangajaran sawawa - kumaha balik ka sakola

Ulah rék rengse atikan anjeun? Ngalatih keur pakasaban anyar atawa ngaronjatkeun kaahlian Anjeun? Buka universitas atawa diajar basa Inggris? Panggihan kumaha anjeun tiasa meunang hiji pangajaran sawawa online atawa di masarakat Anjeun. Maca deui

Ngirim anak améh kuliah

Ngirim anak améh kuliah pisan seru. Diajar kumaha nyiapkeun sarta mantuan anak anjeun ngaliwatan robah badag ieu. Maca deui

Ti Komunitas nu

bade kuliahBade College: Lalampahanna kuring ti pangungsian ka College PascasarjanaBade College: Hassan, a pangungsian ti Somalia, nyerat ngeunaan pangalaman na bade kuliah di AS jeung nawarkeun nasehat pikeun mantuan pangungsi séjén sukses.
Saha tiasa impian jeung sagalana anu mungkinSaha tiasa impian jeung sagalana anu mungkinBefore moving to the USA, many immigrants hear rumors about the country. A former refugee tells us why her move made her feel like everything is possible.
5 Faktor ka Mantuan aya hasilna di Sakola Amérika5 Faktor ka Mantuan aya hasilna di Sakola Amérika5 Faktor ka Mantuan aya hasilna di Sakola Amérika. Salaku Amérika anyar, Anjeun impian kabebasan, pendidikan, kasempetan sajajalan, jeung sukses.