Diajar kaahlian komputer dasar

Inggris ogéTaya basa Inggris

Di dunya dinten ieu, urang sadayana kedah nganggo komputer tur téhnologi séjén. Komputer bisa ngabantu anjeun manggihan gawé tur sambungkeun ka babaturan sareng kulawarga. Kaca ieu ngawengku sababaraha sumber pikeun gaining kaahlian komputer dasar.

In today’s world, we all need to use computers and other technology. Computers can help you find work and connect with friends and family. This page includes some resources for gaining basic computer skills.

computer skills

computer skills

Hal ieu kacida penting uninga kumaha ngagunakeun komputer. Paling pausahaan rék nerapkeun pikeun jobs online. Anjeun tiasa ngobrol babaturan anjeun sarta kulawarga ngaliwatan email, ngobrol, jeung video. Anjeun oge bisa manggihan tipe salah sahiji informasi rék. Aya loba tempat dina internét dimana anjeun tiasa diajar kaahlian komputer dasar haratis.

It is very important to know how to use a computer. Most companies want you to apply for jobs online. You can talk to your friends and family through email, chat, and video. You can also find any type of information you want. There are many places on the internet where you can learn basic computer skills for free.

kelas online

Online classes

Di handap ieu mangrupakeun dua pangalusna, bebas, kaahlian komputer website kami geus kapanggih online.

These are the two best, free, computer skills websites we have found online.

Digital Diajar mibanda sababaraha kelas pikeun mantuan Anjeun diajar dasar komputer jeung kaahlian internét. Anjeun tiasa diajar ngeunaan bagian nu sejen komputer tur sistem operasi. sistem operasi téh program anu ngabantu komputer ngajalankeun. Aya kursus ngeunaan kumaha ngagunakeun email.

Digital Learn has several classes to help you learn computer basics and internet skills. You can learn about the different parts of a computer and operating systems. Operating systems are programs that help your computer run. There are courses about how to use email.

Keur aman di internet Kadé. Mun anjeun teu ati, inpo pribadi Anjeun tiasa neangan dipaling di internet. Si bisa make eta sangkan purchases mawa duit anjeun. Anjeun tiasa nyandak kelas pikeun diajar kumaha tetep informasi anjeun pribadi tur ulah scams. kelas sejen bakal ngajarkeun ka anjeun connect with urang jeung kumaha carana balanja online.

Being safe on the internet is important. If you are not careful, your personal information can get stolen on the internet. Somebody might use it to make purchases with your money. You can take classes to learn how to keep your information private and avoid scams. Other classes will teach you to connect with people and how to shop online.

Digital Diajar palajaran anu basajan nuturkeun. Salaku conto, Anjeun tiasa learn kumaha ka tetep aman di internet. Atawa anjeun tiasa diajar kumaha carana nyieun tur nyimpen dokumen dina Microsoft Word.

Digital Learn lessons are simple to follow. For example, you can learn how to stay safe on the internet. Or you can learn how to create and save documents in Microsoft Word.

GCFLearnfree boga loba kursus online hébat sareng video pikeun mantuan anjeun ngalenyepan komputer. Anjeun tiasa diajar kumaha carana nyetél komputer Anjeun tur naon bagian béda téh. The kelas ngobrol ngeunaan kumaha carana ngahemat dokumén jeung dimana maranéhna balik mun anjeun ngalakukeun. kelas séjén nu ngeunaan kumaha ngagunakeun internét jeung ngurus hade komputer. Jeung maranéhna ogé boga kelas kaamanan internét.

GCFLearnfree has many great online courses and videos to help you learn about computers. You can learn how to set up your computer and what the different parts are. The classes talk about how to save documents and where they go when you do. Other classes are about how to use the internet and take good care of your computer. And they also have internet safety classes.

Lalajo video GCFLearnfree.org anu ngécéskeun bagian nu sejen komputer

Watch a GCFLearnfree.org video that explains the different parts of a computer

Lalajo video nu sejen ngeunaan kumaha ngagunakeun Gmail

Watch another video about how to use Gmail

Ngajar barudak anjeun ngeunaan kaamanan internét

Teach your children about internet safety

Hal ieu kacida penting pikeun anak anjeun uninga ngeunaan kaamanan internét. Bakal mantuan éta ngartos bahaya diajak ngobrol urang maranéhna teu nyaho di internet. Ngajar barudak anjeun ngeunaan kaamanan internét kalawan NetSmartz.org.

It is very important for your child to know about internet safety. It will help them understand the dangers of talking to people they don’t know on the internet. Teach your children about internet safety with NetSmartz.org.

Teangan hiji kelas di deukeut anjeun

Find a class near you

Dupi anjeun resep mun buka kelas hiji? Mun anjeun gaduh waktu teuas diajar on sorangan, eta tiasa alus mun boga guru! Paling perpustakaan publik mibanda kelas komputer haratis bisa hadir. Manggihan perpustakaan pangcaketna Anjeun atanapi pilarian FindHello pikeun manggihan kelas komputer for geus dewasa deukeut anjeun.

Would you prefer to go to a class? If you are having a hard time learning on your own, it can be good to have a teacher! Most public libraries have free computer classes you can attend. Find your nearest library or search FindHello to find computer classes for adults near you.

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!