Computer jobs and the technology industry

Inggris ogéTaya basa Inggris

Learn about the technology industry and different kinds of computer jobs. Read about the different career paths you can take in information technology. Panggihan kumaha latihan nu peryogi tur dimana ngawitan milarian proyek Anjeun.

Learn about the technology industry and different kinds of computer jobs. Read about the different career paths you can take in information technology. Find out what training you need and where to start your job search.

smiling woman working at computer job

smiling woman working at computer job

Téhnologi mangrupa sagala alat jalma pake pikeun ngalakukeun karya maranéhanana. Dinten, éta alat pangpentingna dina ampir unggal bisnis téh komputer. Mun anjeun bisa migunakeun alat penting ieu, anjeun tiasa manggihan pakasaban. Aya loba gawean komputer pikeun pagawe terampil. Jobs tumpang tindih sareng unggal industri lianna, ti kaséhatan keur silaturahmi jeung manufaktur. Kabéh industri ieu kedah urang kalayan kaahlian komputer.

Technology is any tool people use to do their work. Today, the most important tool in almost every business is the computer. If you can use this important tool, you can find a job. There are many computer jobs for skilled workers. The jobs overlap with every other industry, from health to hospitality to manufacturing. All these industries need people with computer skills.

Which computer job?

Which computer job?

jobs Komputer anu ilahar disebut téhnologi informasi (IEU). Hiji profésional IT bisa nuturkeun loba jalur béda:

Computer jobs are often called information technology (IT). An IT professional can follow many different paths:

  • Coding jeung programming - programer nulis kode nu aya di tukangeun unggal program. Ieu tempat alus pikeun ngamimitian lantaran latihan gampang sadia tur aya kavling jobs Éntri-tingkat.
  • pamekar web - sababaraha dinten kapengker, unggal bisnis perlu ramatloka a. Ieu pakasaban alus lamun rek digawekeun pikeun diri.
  • Ménéjer proyék – manajer proyék mawa babarengan jeung mempermudah tim tina rupa-rupa professional IT. Aranjeunna Sangkan maranéhna gampang pikeun gawé bareng epektip nuju hiji proyék / gawang. diajar kumaha carana jadi manajer proyék IT.
  • Analytics tur data - beuki loba usaha migunakeun data nyieun duit. Hiji ilmuwan data nganalisa data pikeun ngahasilkeun informasi mangpaat keur usaha.
  • kaamanan - data sarta kaamanan sistem anu penting pikeun paling usaha. Ieu widang gancang-tumuwuh.
  • anu ngolola - spesialis IT na pangurus jaringan nu jawab ngajaga sistem kerja hiji parusahaan. Aranjeunna pastikeun jaringan disambungkeun jeung lakukeun naon butuh pagawé.
  • teknisi informasi Kaséhatan (neunggeul) - technicians informasi kaséhatan tetep rékaman médis digital aman, pas, sarta nepi ka tanggal. diajar kumaha carana jadi teknisi informasi kaséhatan.
  • pamekar software - pembuatan aplikasi (aktip) boga dulur bisa dipaké atawa custom program pikeun hiji bisnis. Kaulinan sareng aplikasi sejenna pikeun smartphone anu tumuwuh huma.
  • Coding and programming –­ programmers write the code that is behind every program. This is good place to start because training is easily available and there are lots of entry-level jobs.
  • Web developer – these days, every business needs a website. This is a good job if you want to work for yourself.
  • Project manager – project managers bring together and facilitate teams of diverse IT professionals. They help them to work together efficiently toward a project/goal. Learn how to become an IT project manager.
  • Analytics and data – more and more businesses use data to make money. A data scientist analyzes data to produce useful information for businesses.
  • Security – data and system security is important to most businesses. It is a fast-growing field.
  • Administrator – IT specialists and network administrators are responsible for keeping a company’s system working. They make sure the network is connected and doing what employees need.
  • Health information technician (HIT) – health information technicians keep digital medical records safe, accurate, and up to date. Learn how to become a health information technician.
  • Software developer – making applications (apps) that everyone can use or custom programs for one business. Games and other applications for smartphones are growing fields.

Aya lowongan komputer tur téhnologi informasi pakasaban katuhu pikeun kuring?

Are computer jobs and information technology the right job for me?

téhnologi komputer nyaéta widang gede pikeun nyungsi proyék kusabab kaahlian komputer nu di paménta tinggi ku dunungan. Tapi teu sadaya jelema hayang dianggo dina komputer. Nyokot test timer assessment di careeronestop.org

Computer technology is a great field for finding jobs because computer skills are in high demand by employers. But not everyone wants to work on a computer. Take a self-assessment test at careeronestop.org

Lalajo programmer komputer Obrolan ngeunaan proyek nya

Watch a computer programmer talk about her job

Dimana do kuring mimiti?

Where do I start?

Pikeun jobs IT kacida terampil, paling dunungan bakal néangan pangalaman jeung gelar. Tapi aya loba tingkatan latihan nu nyandak kirang waktos na anu leuwih bisa diasupan ka pendatang.

For highly skilled IT jobs, most employers will look for experience and a degree. But there are many levels of training that take less time and are more accessible to newcomers.

diajar online

Learn online

  • kode Akademi - diajar coding dina hiji gampang, platform haratis
  • FreeCodeCamp.org - loka bébas sejen nu nawarkeun sertifikasi jeung ngajarkeun maneh programming ku gedong proyék pikeun non-kauntungan. Anjeun tiasa gabung group di kota anjeun pikeun kolaborasi kalayan jalma deukeut anjeun.
  • Khan Akademi - sagala jinis kelas bébas, kaasup loba kelas programming komputer
  • Kumaha carana neangan hired dina ngembangkeun web - kursus pondok ti Project Odin
  • Code Academy – learn coding on an easy, free platform
  • FreeCodeCamp.org – another free site that offers certification and teaches you programming by building projects for non-profits. You can join a group in your city to collaborate with people near you.
  • Khan Academy – all kinds of free classes, including many computer programming classes
  • How to get hired in web development – a short course from the Odin Project

Teangan hiji kelas di deukeut anjeun

Find a class near you

Loba akademi komunitas nawiskeun kelas latihan komputer béaya rendah. Éta bisa mibanda kelas hususna keur pendatang sarta peserta didik Inggris. Teangan hiji kuliah komunitas deukeut anjeun.

Many community colleges offer low-cost computer training classes. They may have classes especially for newcomers and English learners. Find a community college near you.

  • Code.org boga database tina kelas coding lokal. loka ogé ciri kaulinan coding, latihan jeung sumber atikan diajar pikeun sakabéh umur.
  • Code.org has a database of local coding classes. The site also features coding games, learning exercises and educational resources for all ages.

Kumaha lamun Kuring keur geus mumpuni di nagara sejen?

What if I am already qualified in another country?

Upami Anjeun gaduh kualifikasi téhnologi atawa gelar dina elmu komputer, Upwardly Global mantuan imigran karya-otorisasi, pangungsi, asylees, sarta Panyekel visa ngabalikan careers profésional maranéhanana di Amérika Serikat.Naon lain ngalakukeun Abdi peryogi?

If you have technology qualification or a degree in computer science, Upwardly Global helps work-authorized immigrants, refugees, asylees, and visa holders restart their professional careers in the United States.What else do I need?

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Start your job search

Here are some ways to start your job search:

Here are some ways to start your job search:

  • Paké puseur pagawean lokal Anjeun: puseur pagawean pamaréntah di unggal kota bébas. Aranjeunna nawiskeun nasihat sarta nyimpen hiji daptar jobs lokal. Aranjeunna ngabantu jeung dihanca sarta aplikasi pakasaban. Éta bisa nyambung anjeun latihan pakasaban sarta atikan. Manggih Puseur pagawean pangcaketna Anjeun.
  • Meunang gawean leupas: nempatkeun diri dina Upwork, ramatloka pikeun Pagawé Leupas digawé online.
  • Tingali online: Dadu specializes di gawean téhnologi komputer kaasup téhnologi informasi, software, Téknologi luhur, kaamanan sarta Biotéh.
  • Manggihan kursus tech di wewengkon Anjeun tur online di Launchcode
  • Pariksa jaba pausahaan Anjeun hoyong damel pikeun
  • Diajar ngeunaan various career paths in IT
  • Use your local employment center: government employment centers in every city are free. They offer advice and keep a list of local jobs. They help with resumes and job applications. They can connect you to job training and education. Find your nearest employment center.
  • Get freelance jobs: put yourself on Upwork, a website for freelancers working online.
  • Look online: Dice specializes in computer technology jobs including information technology, software, high tech, security and biotech.
  • Find tech courses in your area and online at Launchcode
  • Check the websites of companies you would like to work for
  • Learn about the various career paths in IT


sorotansorotan

spotlightSPOTLIGHT

Phil Libin teh pangadeg Sadaya Kuya, hiji pausahaan anu dimimitian nepi kecerdasan jieunan anyar (AI) bisnis.

Phil Libin is the founder of All Turtles, a company that starts up new artificial intelligence (AI) businesses.



Diajar deui

Learn more

Mimitian pilarian proyek Anjeun

Diajar kumaha neangan pakasaban sarta ngadamel neruskeun hébat.

Neangan pakasaban pitulung ayeuna
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!