Nulis surat panutup pikeun aplikasi pakasaban

Inggris ogéTaya basa Inggris

Nyieun surat panutup pikeun aplikasi pakasaban Kadé. Ieu méré Anjeun kasempetan ngobrol ngeunaan naha anjeun alus keur pakasaban. maca 7 tips anu bakal nulungan urang nulis surat panutup hébat.

Creating a cover letter for a job application is important. It gives you a chance to talk about why you are good for the job. Read 7 tips that will help you write a great cover letter.

Learn how to write a cover letter for a job application

Learn how to write a cover letter for a job application

Prosés nulis surat panutup bisa jadi matak ngabingungkeun. Hurup panutup méré Anjeun kasempetan ngobrol ngeunaan kaahlian anjeun sarta prestasi dina leuwih jéntré. Di dieu aya 7 tips tentang kumaha carana nulis hiji surat panutup unggulan.

The process of writing a cover letter may be confusing. The cover letter gives you a chance to talk about your skills and achievements in more detail. Here are 7 tips about how to write an excellent cover letter.

1. Nganggo format sarua pikeun hurup panutup anjeun sakumaha neruskeun Anjeun

1. Use the same format for your cover letter as your resume

Hurup panutup pikeun aplikasi pakasaban sarta neruskeun kudu boga sababaraha ukuran font sami jeung gaya. The margins (spasi dina sisi kaca) kudu sarua teuing. Anjeun ngan tiasa motong paste di bagian luhur neruskeun ka (lulugu) nu ngawengku informasi kontak Anjeun.

The cover letter for a job application and resume should have some the same font size and style. The margins (spaces on the side of the page) should be the same too. You can just cut and paste the top part of the resume (header) that includes your contact information.

2. Ulah ngulang neruskeun anjeun dina surat panutup Anjeun

2. Don’t repeat your resume in your cover letter

Ulah make kecap anu sarua pasti sakumaha dina neruskeun Anjeun. Ieu bisa boring maca pikeun dunungan. tibatan, ngabejaan carita atawa leuwih jéntré ngeunaan hiji prestasi. Hiji conto bakal janten bullet on neruskeun anjeun nu nyebutkeun nu teu akuntansi di parusahaan heubeul Anjeun. Anjeun bisa milih pikeun ngabejaan carita ngeunaan jaman nu dibereskeun hiji kasalahan akuntansi jeung disimpen duit parusahaan.

Do not use the exact same words as in your resume. This can be boring to read for employers. Instead, tell a story or more detail about an achievement. An example would be a bullet on your resume that says you did accounting at your old company. You could choose to tell a story about the time you fixed an accounting mistake and saved the company money.

3. Ulah ngobrol ngeunaan naon teu boga

3. Don’t talk about what you don’t have

Taya sahijieun boga unggal skill anu ditulis dina gambaran proyék. Upami Anjeun gaduh 80%, anjeun calon alus. Pernah disebatkeun yen anjeun mawi skill a. tibatan, difokuskeun naon anjeun téh alus di.

Nobody has every skill that is written in a job description. If you have 80%, you are a good candidate. Never mention that you are lacking a skill. Instead, focus on what your are good at.

4. Paké surat panutup anjeun ngomong naha anjeun resep parusahaan

4. Use your cover letter to say why you like the company

Kadé dunungan karasaeun yén anjeun rék digawekeun pikeun aranjeunna. Lamun ngan kapanggih posisi online, buka website maranéhanana. Baca bagian "ngeunaan" jeung ngalenyepan naon produk atanapi karya maranéhanana nyaéta. Tingali di "misi jeung visi" maranéhanana bagian. Maksudna dimana pausahaan ngobrol ngeunaan gol maranéhanana jeung naon anu penting pikeun parusahaan maranéhna. Nyokot kaluar hal anu anjeun resep ngeunaan parusahaan jeung nyebut eta di ahir hurup panutup.

It is important that the employer feels that you really want to work for them. If you just found the position online, go to their website. Read the “about” section and learn about what their product or work is. Look at their “mission and vision” section. That is where companies talk about their goals and what is important to their company. Pick out something that you like about the company and mention it at the end of the cover letter.

5. Ngobrol ngeunaan diri teu tim

5. Talk about yourself and not the team

Loba nagara nilai keur bagian tina komunitas atanapi tim. Tapi, AS mangrupa nagara individualistic. Ieu ngandung harti dunungan Amérika hoyong ngadangu ngeunaan naon kaunggulan husus Anjeun. Paké kecap "Kuring" tinimbang "kami" ngingetkeun dunungan. Ieu bisa ngarasa susah tapi bakal jadi leuwih gampang jeung prakna.

Many countries value being a part of a community or team. However, the USA is an individualistic country. This means American employers want to hear about what your specific strengths. Use the word “I” instead of “we” to impress the employer. It may feel difficult but will become easier with practice.

6. Ngalakukeun sababaraha panalungtikan

6. Do some research

Anjeun bakal kedah nulis informasi kontak parusahaan dina surat panutup Anjeun pikeun aplikasi pakasaban. Salah sahiji hal anu geus alus uninga nyaeta nami Ngiring manajer urang. sakapeung, eta anu ditulis dina gambaran proyék. Mun teu, kasampak up parusahaan on LinkedIn, nu situs pikeun jejaring pakasaban. Lamun manggihan deui, nempatkeun éta dina surat panutup Anjeun. Bakal mintonkeun dunungan nu nengetan jéntré tur ngalakukeun pagawean tambahan.

You will need to write the company contact information on your cover letter for a job application. One of the things that is good to know is the hiring manager’s name. Sometimes, it is written on the job description. If not, look up the company on LinkedIn, which is a site for job networking. If you find it, put it in your cover letter. It will show the employer that you pay attention to detail and do extra work.

7. Nyebut naon ngajadikeun anjeun béda

7. Mention what makes you different

Aya kasempetan alus loba jalma dilarapkeun keur pakasaban rék. Hiji hurup panutup mangrupa kasempetan Anjeun ngomong naon ngajadikeun anjeun béda. Anjeun kudu ngobrol ngeunaan kumaha kaahlian Anjeun tiasa mantuan organisasi. Salaku conto, salaku hiji imigran, Anjeun nyarita basa sejen. Ieu penting lantaran loba pausahaan kudu rupa-rupa pagawé atawa kantor di nagara séjén. Anjeun oge bisa geus digawé atawa volunteered kalayan jalma ti budaya béda. Pastikeun nyebut kieu.

There is a good chance many people applied for the job you want. A cover letter is your chance to say what makes you different. You should talk about how your skills can help the organization. For example, as an immigrant, you speak another language. This is important because many companies have diverse employees or offices in other countries. You also may have worked or volunteered with people from different cultures. Make sure to mention this.

Dina kaca conto hurup panutup kami, Anjeun tiasa milarian conto hurup panutup alus. Anjeun bakal ningali surat sampel pikeun hiji pakasaban Éntri-tingkat sarta surat sampel pikeun pakasaban profésional. Anjeun bakal tiasa ngundeur conto duanana hurup dina Word sarta ngarobah éta pikeun nyocogkeun aplikasi sorangan.

On our cover letter examples page, you can find examples of good cover letters. You will see a sample letter for an entry-level job and a sample letter for a professional job. You will be able to download examples of both letters in Word and change them to suit your own application.

Diajar deui

Learn more

Rengse sakola na earn GED® Anjeun

Gratis tangtu préparasi GED® online

Rengse atikan anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!