conto hurup panutup pikeun aplikasi pakasaban

Anjeun siap nulis surat panutup pikeun aplikasi pakasaban? Dina kaca ieu, Anjeun bisa manggihan format nuturkeun sarta dua conto hurup panutup. Anjeun bakal tiasa ngundeur conto hurup panutup dina Word sarta ngarobah éta pikeun nyocogkeun aplikasi sorangan.

nutupan hurup conto kalayan neruskeun, kalam jeung keyboard komputer
poto: iStock / itakefotos4u

Panutup conto hurup - a format alus ngagunakeun

Mimitina hayu urang nempo hiji format dasar anu hade ogé pikeun sakabéh hurup panutup aplikasi pakasaban. Anjeun tiasa nyieun surat panutup sorangan handap format ieu.

 

[Inpo kontak Anjeun]
nami
Alamat jalan, kota, kaayaan, kodeu pos
Nomer telepon | Alamat email

[Kaping] __________

[Inpo kontak dunungan]
nami
gelar
pausahaan
Alamat jalan, kota, kaayaan, kodeu pos

[Salutation]
Mr./Ms Dear. [nami pengker],

[ayat kahiji]
Ayat kahiji surat anjeun kedah nyebutkeun naha anjeun nulis. Nyabit posisi anjeun ngalamar. Ngawengku ngaran hiji kontak silih, lamun boga salah. Janten jelas tur ringkes ngeunaan pamundut anjeun. Tujuanana anjeun dina ayat kahiji nyaeta ngayakinkeun nu maca yén maranéhanana kudu méré Anjeun wawancara atawa janjian anjeun nanyakeun keur.

[paragraf tengah]
Bagian hareup surat panutup Anjeun kedah nerangkeun naon kudu nawiskeun dunungan. Tembongkeun sambungan antara abilities anjeun sarta kaperluan anu dunungan urang.

Anjeun tiasa make sababaraha paragraf atawa pélor pondok tinimbang hiji blok badag tina téks ambéh serat anjeun gampang maca.

Lamun make sababaraha paragraf, coba pikeun nambahkeun inpo anyar tinimbang repeating naon geus anjeun nyarios repeating eta. Ngarojong pernyataan anjeun kalawan conto lamun mungkin.

[ayat ahir]
Disimpulkeun surat panutup anjeun ku thanking dunungan pikeun tempo nuhun posisi nu. Ngawengku sababaraha émbaran ngeunaan naha anjeun resep parusahaan. Nyebut nu ngarep pisan nguping béja ti aranjeunna sarta ngawangkong ngeunaan posisi nu.

Tulus / Jenis Wasalam / Jeung kahayang pangalusna [milih mana wae salah sahiji]

[Spasi pikeun signature anjeun didieu]

[Ngaran anjeun diketik]

 

Ayeuna hayu urang nerapkeun format di luhur nepi ka sababaraha hurup sample. Salah sahiji conto hurup panutup handap mangrupa cocog pikeun pakasaban anu merlukeun kualifikasi profésional. Nu kadua tina conto hurup panutup bakal jadi leuwih mangpaat pikeun hiji pakasaban Éntri-tingkat atawa salah nu teu merlukeun kaahlian profésional.

Panutup conto surat - surat sampel pikeun pakasaban profésional

Di dieu nyaeta surat sampel pikeun pakasaban merlukeun kualifikasi profésional atawa palatihan. Kitu kieu format di luhur. Tangtosna, anjeun bakal kudu ngaganti kecap pikeun nyocogkeun Anjeun tur aplikasi proyek Anjeun. Tapi nembongkeun kumaha anjeun bisa migunakeun format dina surat.

aya Eboh
Lousville, Kentucky, 98776
707-303-4445 | ebohada67@gmail.com

Agustus 7, 2019

Tallulah Jones
Ngiring Manajer
TRP tech
456 West 3rd Avenue
Lousville, Kentucky, 98776

Dear Cik. Jones,

Kuring éta bungah ningali nu keur néangan hiji Manajer Penjualan di TRP Tech. I am pisan museurkeun kasempetan ieu sareng yakin yén kualifikasi abdi di jualan software, palayanan palanggan, jeung pangalaman manajemén sangkan kuring calon kuat pikeun posisi éta.

Kami hiji profésional ambisius tur ngalaman ku catetan lagu kuat ngahontal target penjualan jeung mobilizing tim di ngahontal tujuan maranéhna. Di 2016, Kuring ngaleuwihan gol jualan abdi ku 20% bari parusahaan urang bade ngaliwatan hiji acquisition sarta waktu elehan pagawe pisan tinggi.

Salaku bisa ningali tina neruskeun kuring napel, Kuring boga leuwih ti 10 taun pangalaman menata tim multikultural. Kuring ogé boga pangalaman signifikan dina rekrutmen, wawancara, tur strategi jualan.

Kapan ieu mah hiji Diréktur Penjualan kalawan Mogul.com, Kuring ngembang sarta dibales strategi inovatif tur diwangun partnerships. Kabéh ieu dipigawé bari ngarah sarta latihan tim genep pagawé. Kuring ngembang hiji rencana latihan onboarding anu masih dipaké ku pausahaan dalapan taun engké.

Kuring pageuh yakin yén abdi tiasa janten asset berharga pikeun tim anjeun. Kuring niatna admire komitmen TRP Tech pikeun inovasi sarta ogé komitmen anjeun pikeun investasi di masarakat Anjeun. Kuring ngabagéakeun kasempetan pikeun ngabahas posisi ieu sareng anjeun, sarta bakal cinta ka ngungkit pangalaman kuring pikeun mantuan TRP Tech ngahontal cita na.

Hatur nuhun sateuacanna kanggo tinimbangan Anjeun. Kuring ngarep pisan nguping béja ti anjeun pas.

enya-enya,

aya Eboh

Panutup conto surat - surat sampel pikeun hiji pakasaban Éntri-tingkat

Di dieu téh conto hurup panutup pikeun pakasaban nu teu merlukeun kualifikasi profésional atawa palatihan. Ieu nuturkeun format sarua. deui, anjeun bakal kudu ngaganti kecap pikeun nyocogkeun Anjeun tur aplikasi proyek Anjeun. Tapi nembongkeun kumaha anjeun bisa migunakeun format pikeun sagala jenis proyék.

 

aya Eboh
Lousville, Kentucky, 98776
707-303-4445 | ebohada67@gmail.com

Oktober 12, 2019

Meghan Sibbery
poko
Willow Creek SD
123 Rosewood Avenue
Lexington, Kentucky 99123

Dear Cik. Siberry,

Kuring nempo yén Willow Creek SD ieu Ngiring asisten administrasi. Jigana eta pangalaman gawé kuring jeung kaahlian ngadamel atuh calon gede pikeun pakasaban. Kuring ieu disebut maneh ku Zhou Xun, putra anu mana ka sakola anjeun.

Kuring boga tilu taun pangalaman gawe dina kantor. Kuring geus dirojong analis financial geus digawé di sakola. Antukna kuring di Beijin Huwien Sakola, Kuring diteundeun rékaman tina langkung ti 1,000 siswa dikelompokeun. Kuring diropéa file pisan dinten. oge, Kuring mantuan rencana dua fundraisers sakola jeung tarian anu.

Dina pakasaban tukang kuring salaku asisten administrasi di Cina Keuangan Online Co., Kuring diwaler telepon sarta tampi sémah. Kuring dicitak laporan bulanan urang jeung rapat dijadwalkeun pikeun tim 20 unggal minggu. Kuring oge nyandak na dikirim kaluar catetan pasamoan sarta reservations perjalanan diatur. Jigana kabeh kaahlian ieu bakal janten mangpaat dina kantor sibuk kawas Hormat.

Kuring ngahargaan kurikulum kuat sakola anjeun. Jigana kaahlian abdi di pangatur, filing, jeung panalungtikan bakal janten pitulung badag kana staf Anjeun. Kuring ngalampirkeun neruskeun kuring sarta kasampak maju ka pasamoan maneh na ngobrol ngeunaan posisi ieu.

Hatur nuhun tur Mugi ngadangu ti anjeun pas.

enya-enya,

aya Eboh

 

 

Ngundeur conto hurup panutup

Anjeun tiasa ngundeur conto hurup panutup ieu. Lamun anjeun klik link, dokumen bakal otomatis buka folder undeuran Anjeun. The témplat aya dina Word. Anjeun tiasa make poto eta jadi basa pikeun hurup panutup Anjeun ku cara ngarobah kecap panawaran ka anjeun. Ngundeur hurup panutup conto kiwari.

Diajar deui