DACA program updates

Here is the latest information about the DACA program.

Juli 15, 2019 – DACA program update:

The Supreme Court will start to hear the three DACA cases on November 12, 2019.

What does this mean?

The Supreme Court will decide whether or not the US government can end the DACA program. The Court will decide by June 2020.

For now, USCIS is still accepting DACA renewal applications. If you had or previously had DACA status, and it has expired, you should submit a renewal application as soon as possible. Manggih more information and how to renew on the USCIS website. For now, you cannot apply for DACA unless you have previously held DACA.

Juni 28, 2019 – DACA program update:

The US Supreme Court has agreed to hear three cases about DACA termination in the fall of 2019. This means the court will decide if DACA can be stopped.

Nopember 8, 2018 – DACA program update:

On November 8, a federal appeals court agreed with lower court decisions. The federal appeals court said the DACA program must not be ended.

Agustus 20, 2018 – DACA program update:

dina Agustus 3, Hakim John Kandaga, saurang hakim féderal di Kacamatan Columbia, ceuk fatwa ngeunaan Aksi nunggak keur budak Arrivals (IF) kedah tetep.

Ieu ngandung harti manehna geus ngadawuh deui nu protections for geus dewasa ngora undocumented dina program DACA kudu nuluykeun.

IF update software

Departemen NKRI Kaamanan (DHS) téh rék mungkas DACA. hakim ceuk DHS teu dibéré alesan cukup alus keur kieu. Anjeunna masihan waktos DHS kana ngajelaskeun alesan na hadé. Now he has said that the reasons are still not good enough to end DACA.

dina Agustus 20, hakim ngomong yén pamaréntah henteu kudu nyandak aplikasi DACA anyar keur ayeuna. Mangga paluruh émbaran nu leuwih ti Imigrasi Hukum Center Nasional.

Dupi anjeun gaduh TPS atanapi DED?

Nyaeta anjeun TPS expiring? Manggihan apdet panganyarna dina TPS tur DED.

Anjeun pangungsian a?

Find out how the executive order (larangan perjalanan) mangaruhan pangungsi.

Diajar deui


Informasi dina kaca ieu asalna tina USCIS sarta séjén sumber dipercanten. Hal ieu dimaksudkeun pikeun hidayah tur diropéa saperti mindeng jadi mungkin. USAHello teu masihan nasihat légal, atawa aya salah sahiji bahan kami dimaksudkeun pikeun dicokot sakumaha nasehat légal. Upami Anjeun keur néangan pikeun pangacara bébas atawa low-ongkos atawa pitulung légal, bisa mantuan Anjeun manggihan jasa légal bébas sarta low-ongkos.

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun