Naon tingkat dina sistem pendidikan AS? Naon panempatan sakola?

Inggris ogéTaya basa Inggris

Di AS, sakola umum dimimitian antara umur 4 jeung 6 sarta terus dugi 16 ka 18 taun. Anjeun bisa ngirim ogé barudak anjeun tos sakola di hiji umur dini. Ngalenyepan tingkat béda tina sistem pendidikan Amérika. Diajar naon panempatan téh jeung kumaha sakola nempatkeun anak anjeun.

In the USA, public school starts between the age of 4 and 6 and continues until 16 to 18 years old. You can send also your children to pre-school at an early age. Learn about the different levels of the American education system. Learn what placement is and how schools place your child.

siswa SMA

high school students

Dina hukum AS, Anjeun barudak kudu indit ka sakola pikeun sababaraha taun antara umur tangtu. Umur na Jumlah taun beda-beda ti kaayaan keur kaayaan. Anjeun tiasa manggihan umur na Jumlah taun dina kaayaan anjeun.

Under US law, you children must go to school for a certain number of years between certain ages. The ages and number of years varies from state to state. You can find out the ages and number of years in your state.

Sistem pendidikan di sakola umum AS

The education system in US public schools

pangajaran PAUD

Early childhood education

pangajaran mimiti is a term used ngobrol ngeunaan barudak ngora keur kakeunaan pangajaran. Sanajan anak anjeun téh orok, hal anu penting pikeun mantuan maca kana éta, nyanyi jeung aranjeunna sarta ngabantu aranjeunna diajar duanana basa munggaran anjeun sarta Inggris. Aya panalungtikan anu nembongkeun barudak anu nyarita dua atawa leuwih basa (anu “Billingual”) gaduh leuwih kaunggulan ti barudak anu nyarita ngan hiji basa. puseur atikan PAUD sarta puseur daycare nu sadia pikeun Orok liwat barudak umur opat atawa lima.

Early education is a term used to talk about young children being exposed to education. Even when your child is a baby, it is important to help read to them, sing with them and help them learn both your first language and English. There is research that shows children who speak two or more languages (are “billingual”) have more advantages than children who speak only one language. Early childhood education centers and daycare centers are available for infants through children age four or five.

Preschool

Preschool

Preschool mantuan barudak (umur tilu jeung opat) ngawangun. Sababaraha sakola mimitian barudak di preschool di 2 sarta satengah. Preschool mantuan aranjeunna janten siap pikeun sakola di umur lima atawa genep. Hiji pilihan pikeun preschool disebut Kepala Mimitian. barudak Preschool-umur ti kulawarga-panghasilan low tiasa hadir program Kepala Mimitian. Sirah Mimitian mangrupakeun preschool béaya rendah dijalankeun ku pamaréntah. Anjeun tiasa milarian pikeun program sirah Mimitian deukeut anjeun.

Preschool helps children (ages three and four) develop. Some schools will start children in preschool at 2 and a half. Preschool helps them be ready for school at age five or six. One option for preschool is called Head Start. Preschool-aged children from low-income families can attend Head Start programs. Head Start is a low-cost preschool run by the government. You can search for a Head Start program near you.

Sakola dasar

Elementary school

Barudak biasana dimimitian SD kalayan TK (K) dina umur lima tur nuluykeun ngaliwatan kelas lima atawa genep. Aranjeunna ninggalkeun sakola dasar di sabudeureun umur sapuluh atawa sabelas. Barudak diajar loba subjék ti hiji guru dina kelas hiji.

Children usually begin elementary school with kindergarten (K) at age five and continue through grade five or six. They leave elementary school around age ten or eleven. Children learn many subjects from one teacher in a single classroom.

sakola menengah (disebut oge SMP)

Middle school (also called junior high school)

sakola menengah ngajarkeun siswa sasmita genep ngaliwatan dalapan. Aranjeunna sabudeureun umur sapuluh nepi 14. siswa sakola tengah biasana pindah ti kelas mun kelas. Éta bisa mibanda loba guru béda dina hiji dinten sakola. Dina komunitas leutik, barudak moal pindah sakola indit ka sakola menengah. Aranjeunna baris tetep bade sakola dasar.

Middle school teaches students grades six through eight. They are around ages ten to 14. Middle school students usually switch from classroom to classroom. They may have many different teachers in one school day. In smaller communities, children will not switch schools to go to middle school. They will keep going to elementary school.

SMA

High school

Murid hadir SMA antara umur 14 sarta biasana 17 atawa 18. The kelas nu disusun ku subjék. Hiji murid bisa mibanda loba guru di hiji poé. Sababaraha mahasiswa bisa nyandak kelas canggih. Sababaraha mahasiswa bisa nyandak kelas nu nyiapkeun aranjeunna pikeun digawé atawa keur kuliah. sakola luhur kudu klub, kagiatan, olahraga, arrangements karya-ulikan, jeung kagiatan lianna.

Students attend high school between the ages of 14 and usually 17 or 18. The classes are arranged by subjects. A student may have many teachers in one day. Some students can take advanced classes. Some students can take classes that prepare them for work or for college. High schools have clubs, activities, sports, work-study arrangements, and other activities.

panempatan sakola dina sistem pendidikan Amérika

School placement in the American education system

panempatan sakola hartina mutuskeun nu kelas murid anjeun bakal ditempatkeun. Éta ogé bisa hartosna tempat sakola anu tempat murid dina kelas maranéhna.

School placement means deciding in which grade your student will be placed. It can also mean where a school places a student within their grade.

Loba mahasiswa pangungsian mungkin geus lasut sakola bari maranéhanana éta di camp atanapi kabur nagara maranéhna. Éta bisa jadi di tingkat kelas béda ti murid Amérika has tina umur sarua. Sababaraha mahasiswa bisa jadi dina tingkat tinggi-grade tapi ulah nyarita basa Inggris acan. Maranéhanana mahasiswa bisa boga gangguan di kelas harder dugi aranjeunna diajar basa Inggris hadé. Sakola di AS kadang nempatkeun siswa dina hambalan salah.

Many refugee students may have missed school while they were in camp or fleeing their country. They may be at different grade levels than a typical American student of the same age. Some students might be at a high-grade level but do not speak English yet. Those students may have trouble in harder classes until they learn English better. Schools in the US sometimes place students in the wrong grades.

Kumaha sakola baris nempatkeun anak kuring?

How will schools place my child?

Murid bisa nyandak sabagian tés saméméh mimiti ti taun sakola atanapi di pisan awal taun sakola. The tés bisa jadi tulisan. Éta bisa geus sawawa baca patarosan ka murid. Ieu mah béda pikeun unggal distrik sakola.

Students may take some tests before the start of the school year or at the very beginning of the school year. The tests might be written. They might have an adult read questions to a student. It is different for every school district.

Lamun pikir anak anjeun ditempatkeun dina kelas salah, anjeun bisa ngobrol guru, poko, atawa staf sakola anu diuji sarta ditempatkeun anak anjeun.

If you think your child is placed in the wrong grade, you can talk to the teacher, principal, or the school staff who tested and placed your child.

  • nanya, "Naon éta anjeun penalaran?"Sakola bisa ngabantu anjeun ngartos kaputusan maranéhanana.
  • Ngajelaskeun naha anjeun pikir panempatan nyaeta salah. Éta bisa bisa ngarobah panempatan lamun maranéhna satuju sareng alesan anjeun.
  • Ask, “What was your reasoning?” The school can help you understand their decision.
  • Explain why you think the placement is wrong. They may be able to change the placement if they agree with your reasons.

Kumaha carana sangkan sakola nu mutuskeun nu tingkat kelas anak kuring nyokot?

How does the school decide which class level my child takes?

Aya loba alesan sakola pilih tingkat pikeun murid. Di handap ieu mangrupakeun alesan umum:

There are many reasons the school chooses a level for a student. These are common reasons:

  • Kumaha ogé murid nu understands Inggris atawa skor uji maranéhna
  • saran indungna / wali
  • skor uji standardized, sakumaha luyu
  • Kahayang pikeun ngalengkepan assignments nangtang
  • minat murid atawa motivasi
  • Guru atanapi pembimbing rekomendasi
  • Sampel gawé murid
  • How well the student understands English or their test scores
  • Parent/guardian recommendations
  • Standardized test scores, as appropriate
  • Willingness to complete challenging assignments
  • Student interest or motivation
  • Teacher or counselor recommendation
  • Samples of student work

kelas anu sarua, tingkat béda

Same grade, different level

sakola tengah jeung luhur mibanda kelas nu ngajar di tingkat nu beda di kelas anu sarua. Sababaraha nu harder sarta sababaraha anu gampang. Ngaran tina kursus kadang ngajelaskeun tingkat kasulitan. Kecap robah gumantung kana distrik sakola.

Middle and high schools have classes that are taught at different levels in the same grade. Some are harder and some are easier. The names of the courses sometimes describe the level of difficulty. The words change depending on the school district.

Ngaran keur kelas anu gampang atanapi nganggo tingkat Inggris gampang:

Names for classes that are easier or use easier English levels:

  • citakan
  • kaahlian dasar
  • Inclusion
  • Basic skills

Ngaran keur kelas dina tingkat has pikeun kelas nu:

Names for classes at a typical level for the grade:

  • biasa
  • Non-honors
  • Regular
  • Non-honors

Ngaran keur kelas dina tingkat nu leuwih luhur atawa canggih:

Names for classes at a higher or advanced level:

  • Honors
  • GTE (pangajaran gifted sarta berbakat)
  • panempatan canggih (anjeun)
  • IB (internasional Baccalaureate)
  • Honors
  • GTE (Gifted and talented education)
  • Advanced placement (AP)
  • IB (International Baccalaureate)

Diajar deui

Learn more

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!