kewirausahaan

Inggris ogéTaya basa Inggris

Kumaha ngamimitian usaha

Anjeun bisa milih pikeun investasi di bisnis sorangan tinimbang néangan jobs. Ngalenyepan nulis rarancang bisnis, Ngiring ka jalma bener, tur ngadaptar Maca deui

Ngajual barang online

di Amérika, loba balanja geus rengse di internet. Jeung kaweruh katuhu, anjeun bisa nyieun duit ku ngajual hal nu nyieun atawa ulang ngajual hal nu meuli kalawan harga low Maca deui

Kumaha ngamimitian hiji nonprofit

Nonprofits mangrupakeun organisasi nu ngabantu urang na jadi sabab. Baca ngeunaan cara ngamimitian nonprofit sarta mantuan masarakat Anjeun. Maca deui

Ti Komunitas nu

Chasing ngimpi AmérikaChasing ngimpi AmérikaChasing ngimpi Amérika: A pangungsian ngora nyerat ngeunaan tantangan kulawargana Nyanghareupan na naon eta dimaksudkan pikeun anjeunna pikeun meunangkeun pangajaran di Amérika Serikat.
Idaho carita tegalanFarm entrepreneurs build business togetherBari gawé bareng Farhan dina bisnis tegalan kami, I’ve learned about his passion for providing his community with healthy fresh produce.
pangungsian ieu lacked duit pikeun muka bakery fisik, gaganti anjeunna sells na Aleppo manisan onlineAleppo Sweets sells delicious Syrian baklava onlinemurid Ékonomi dina Davidson College mantuan pangungsian peluncuran anu bisnis bakery. Aranjeunna lacked duit pikeun muka bakery fisik. Ngarah dibuka hiji bakery online.