pikeun guru

Inggris ogéTaya basa Inggris

Pangajaran pangungsi sarta imigran

Information and resources for educators with refugees and immigrants in their classroom. Learn how to effectively engage and assist your newcomer students. Maca deui

propil kasang tukang budaya

Ku keur informed culturally, you’ll be better equipped for teaching diverse students in your multicultural classroom. Maca deui

pangungsi Wilujeng sumping

Learn ways to welcome refugees into your community and skills for working with refugees. Maca deui

Ti Komunitas nu

A teacher's perspective on how to succeed in schoolssudut pandang A guruna urang tentang kumaha carana sukses di sakolaTi pangalaman kuring minangka guru di Amérika Serikat anu geus ngajarkeun salila tujuh taun. Ti pangalaman mah belanja hirup abdi di Irak salaku murid.
Atikan Amérika Ngaliwatan pangungsian Mahasiswa lénsapangajaran Amérika ngaliwatan pangungsian lénsa muridTantangan pangungsi nyanghareupan dina sistem pendidikan AS. Paling pangungsi ngalih ka Amerika saukur lantaran teu boga naon kahareup hirup di camp pangungsian.
Guru ESL imigran Erika WarnerKami salawasna hiji imigran dimana wae kuring balik: Erika Warner, Guru ESL imigran manggih sambungan ngaliwatan kelasGuru ESL imigran Erika Warner. Sakali hiji imigran, Erika Warner, hiji guru ESL manggih Tujuan nya di ajar pangungsi sarta imigran.