Kumaha carana meunang gratis panarjamahan Vérsi pitulung

Inggris ogéTaya basa Inggris

Anjeun diajar basa Inggris? Dupi anjeun peryogi bébas panarjamahan Vérsi pitulung? Dupi anjeun peryogi panerjemah? Aya sababaraha aplikasi nu haratis sareng situs web anu bisa mantuan Anjeun.

Are you learning English? Do you need free translation help? Do you need an interpreter? There are several free apps and websites that can help you.

free translation help

free translation help

Naon penerjemah na juru?

What are translators and interpreters?

A penerjemah ngarobah hal anu ditulis ti hiji basa ka sejen. Hiji juru basa repeats naon baé nu nyebutkeun dina hiji basa ka jalma sejen dina basa baé lain urang, ngarah bisa saling komunikasi.

A translator converts something written from one language to another. An interpreter repeats what a person says in one language to another person in the other person’s language, so they can communicate with each other.

Kumaha carana abdi tiasa bebas panarjamahan Vérsi pitulung?

How can I get free translation help?

Di dieu aya sababaraha sumber bébas Alih jeung tarjamah anjeun bisa make.

Here are some free interpreting and translation resources you can use.

Tarjimly nyaéta layanan tarjamah bebas gede pikeun pangungsi, asylees, jeung jalma anu mantuan pangungsi. Eta bakal nulungan urang komunikasi nalika anjeun paling kudu eta. Meureun rék ngajelaskeun hal ka dokter anjeun atanapi guru anak anjeun. Atawa anjeun bisa jadi maca hiji dokumen di kantor imigrasi. Anjeun malah bisa jadi di toko grocery.

Tarjimly is a great free translation service for refugees, asylees, and people who help refugees. It will help you to communicate when you need it most. Maybe you want to explain something to your doctor or your child’s teacher. Or you may be reading a document at the immigration office. You might even be in the grocery store.

Ladenan bébas bakal nyambung maneh instan jeung salah sahiji loba sukarelawan Tarjimly urang anu nyarita basa ogé Inggris. Anjeun ngan bisa asup tur mimitian olahtalatah sareng penerjemah a. Upami Anjeun hoyong, juru Tarjimly ogé bakal ngobrol dina telepon ka anjeun jeung jalma rék komunikasi sareng. Aranjeunna baris ngadéngékeun anjeun lajeng nyarita pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngundeur aplikasi ti toko Apple jeung Google Play.

The free service will connect you instantly with one of Tarjimly’s many volunteers who speak your language as well as English. You can just sign in and start messaging with a translator. If you want, Tarjimly interpreters will also talk on the phone to you and the person you want to communicate with. They will listen to you and then speak for you. You can download the app from the Apple store and Google Play.

 

 

Program kagunaan Facebook Rasul, jadi anjeun perlu asup kalawan Facebook saencan Anjeun bisa make eta. Lamun anjeun asup, anjeun bakal meunang hiji layar utusan kawas kieu. Anjeun oge bisa sambungkeun langsung dina Tarjimly urang kaca Facebook.

The program uses Facebook Messenger, so you need to log in with Facebook before you can use it. When you are logged in, you will get a messenger screen like this. You can also connect directly on Tarjimly’s Facebook page.

Anjeun bakal kacida gancangna disambungkeun ka penerjemah nu geus volunteering pikeun mantuan Anjeun. Ieu sih gampang ngagunakeun!

You will be very quickly connected to a translator who is volunteering to help you. It’s really easy to use!

tarjamah bebas pitulung online

Free translation help online

Aya sababaraha layanan tarjamah bebas anu sadia online. Anjeun tiasa asupkeun kecap dina basa, jeung nu ditarjamahkeun kana basa sejen anjeun milih. Atawa anjeun tiasa ngetik dina kecap Basa Inggris anjeun teu ngarti, jeung program bakal masihan ka anjeun basa anjeun. jasa ieu ogé ngidinan Anjeun unggah dokumen ka ditarjamahkeun.

There are some free translation services that are available online. You can enter words in your language, and they are translated into another language you choose. Or you can type in English words you don’t understand, and the program will give them to you in your language. These services also allow you upload a document to be translated.

Kumaha ngagunakeun bébas panarjamahan Vérsi pitulung online

How to use free translation help online

  • Pindah ka Freetranslation.com atawa Tarjamah Google
  • Pilih "narjamahkeun tina" jeung "narjamahkeun kana" basa
  • Jenis atanapi nyalin jeung témpél dina téks rék narjamahkeun
  • jasa ieu ogé ngidinan Anjeun unggah dokumen ka narjamahkeun
  • Go to Freetranslation.com or Google Translate
  • Select the “translate from” and “translate to” languages
  • Type or copy and paste in the text you want to translate
  • These services also allow you upload a document to translate

The tarjamahan henteu salawasna sampurna, sarta kualitas variasina diantara basa. Tapi aranjeunna parabot pisan mangpaat.

The translations are not always perfect, and quality varies among languages. But they are very useful tools.

juru aplikasi sora

Voice interpreter app

Upami Anjeun gaduh smartphone a, Anjeun tiasa make Google Translate aplikasi ngan nu diomongkeun ka dinya! Ucapkeun hal dina basa anjeun, jeung aplikasi bakal nyarita deui dina basa Inggris atawa basa sejenna.

If you have a smartphone, you can use the Google Translate application just by speaking to it! Say something in your language, and the app will speak back in English or other languages.

Catetan: teu sakabeh basa mibanda nyarita-balik jasa, tapi téks bakal nembongan dina layar Anjeun sanajan jasa nyarita-balik teu ditawarkeun dina basa.

Note: not all languages have speak-back service, but the text will appear on your screen even if the speak-back service is not offered in your language.

Kumaha ngagunakeun aplikasi sora juru

How to use the voice interpreter app

  • Ngundeur tur muka aplikasi nu
  • Pilih "narjamahkeun tina" jeung "narjamahkeun kana" basa
  • Pencét lambang mikropon saeutik
  • Nyarita kalimah a jeung ngadagoan ka nyarita deui ka anjeun
  • Download and open the app
  • Select the “translate from” and “translate to” languages
  • Hit the little microphone symbol
  • Speak a sentence and wait for it to speak back to you

aplikasi nu ogé ngidinan Anjeun nulis teks sareng jari Anjeun, ngetik eta di, atawa malah nyandak gambar tina eta jeung ngirimkeunana.

The app also lets you write text with your finger, type it in, or even take a picture of it and send it.

Kalawan sababaraha basa, Anjeun tiasa ngundeur file panarjamahan Vérsi ka alat Anjeun. Ieu ngidinan Anjeun pikeun make aplikasi nu sanajan anjeun offline.

With some languages, you can download a translation file to your device. This allows you to use the app even when you are offline.

Lalajo video nu nembongkeun maneh kumaha nganggo Google Translate aplikasi.

Watch a video that shows you how to use the Google Translate app.

kelas bébas urang bisa mantuan Anjeun ningkatkeun Inggris Anjeun

Our free classes can help you improve your English

tungtungna, pastikeun Anjeun nganggo pilihan bilingual jeung tarjamah kami on ramatloka ieu! Klik dina “Milih basa” Tombol konéng luhureun situs jeung narjamahkeun loka kana basa.

Finally, make sure you use our bilingual and translation options on this website! Click on the “Choose your language” yellow button the top of the site and translate the site into your language.

Urang ogé nawarkeun kelas GED® bébas dina format bilingual. Ieu ngandung harti bisa diajar bahan dina duanana Inggris sarta basa. Malah lamun teu kedah diajar pikeun diploma GED® Anjeun, éta cara nu sae pikeun diajar basa Inggris. Kami geus kapanggih jalma nu diajar ngagunakeun format bilingual ningkatkeun Inggris maranéhna.

We also offer a free GED® class in a bilingual format. This means you can study the materials in both English and your language. Even if you do not need to study for your GED® diploma, it’s a good way to study English. We have found people who study using the bilingual format improve their English.

Diajar deui

Learn more

Dupi anjeun peryogi pitulung diajar basa Inggris?

Di dieu nyaeta daptar sababaraha situs web pangalusna pikeun neuleuman basa Inggris.

diajar Inggris

Do you need help learning English?

Here is a list of some of the best websites to learn English.

Learn English
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!