anak anjeun bisa maénkeun kaulinan pikeun neuleuman Inggris - bébas kalawan Lingokids

Inggris ogéTaya basa Inggris

Lingokids mangrupakeun program basa-diajar anu ngamungkinkeun barudak maén kaulinan pikeun neuleuman basa Inggris. Ieu bisa dipaké dina smartphone sarta tablet. Eta geus mantuan 9 juta barudak di seluruh dunya diajar basa Inggris. Diajar kumaha anak anjeun bisa migunakeun LingoKids haratis.

Lingokids is a language-learning program that allows children to play games to learn English. It can be used on smartphones and tablets. It has helped 9 million children all over the world learn English. Learn how your child can use LingoKids for free.

A young boy with glasses playing games to learn English

A young boy with glasses playing games to learn English

Sugan aya nu apal anak saha diantara 2 jeung 8 taun heubeul jeung hayang diajar Basa Inggris? USAHello na Lingokids anu mere jauh kelas bébas imigran sarta pangungsi. Simkuring hoyong ngabantu barudak anjeun terang pikeun neuleuman Inggris haratis.

Do you know a child who is between 2 and 8 years old and wants to learn English? USAHello and Lingokids are giving away free classes to immigrants and refugees. We want to help the children you know to learn English for free.

ngeunaan Lingokids

About Lingokids

Hiji langganan kana Lingokids ngawengku kaulinan sarta lagu atikan sareng video dina aplikasi nu. Aya opat tingkatan learning keur barudak tina umur béda. anak anjeun tiasa diajar jejer béda ku maén kalawan aplikasi dina. Aya ogé kagiatan alfabét-learning jeung palajaran bacaan mimiti.

A subscription to Lingokids includes games and educational songs and videos within the app. There are four levels of learning for children of different ages. Your child can study different topics by playing with the app. There are also alphabet-learning activities and early reading lessons.

Anjeun tiasa mantuan barudak anjeun atanapi aranjeunna tiasa diajar sorangan. Kolot bisa kasampak di laporan mingguan di-aplikasi ningali naon anak maranéhanana geus dipake dina. Aya kaca nu bisa nyitak kitu sakabeh kulawarga tiasa diajar babarengan.

You can help your children or they can learn on their own. Parents can look at the in-app weekly report to see what their child has been working on. There are pages you can print so the whole family can learn together.

Anjeun jeung anak anjeun bisa migunakeun Lingokids nepi ka ahir 2019. Lamun Anjeun mikir yén Guru anak anjeun hoyong make Lingokids, punten nyarankeun aranjeunna surélék urang. Anjeun oge bisa babagi warta ieu sareng rerencangan jeung kulawarga nu imigran, pangungsi, sarta asylees. Maka kami bakal méré aranjeunna aksés bébas, oge.

You and your child can use Lingokids until the end of 2019. If you think that your child’s teacher would like to use Lingokids, please suggest they email us. You can also share this news with friends and family who are immigrants, refugees, and asylees. We will give them free access, too.

Kumaha ngamimitian

How to start

Pikeun aksés bébas, surélék urang di info@usahello.org. Urang bakal dikirim Anjeun susunan parentah jeung kode ngagunakeun. Simkuring boga parentah ditarjamahkeun kana loba basa. Upami anjeun hoyong parentah ditarjamahkeun, punten menta.

For free access, email us at info@usahello.org. We will send you a set of instructions and a code to use. We have instructions translated into many languages. If you want translated instructions, please ask.

Diajar deui

Learn more

program rojongan nu mantuan pangungsi

Ku nyumbangkeun mun USAHello, Anjeun ngarojong téhnologi jeung atikan nu mantuan pangungsi sukses di AS.

Sumbangan kiwari
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!