GED ®

Inggris ogéTaya basa Inggris

GED® test

A GED® certificate is a general education diploma. It is a set of tests that show you have high school-level knowledge. Having a GED® credential can help you get a job. Maca deui

test tugas

TASC stands for Test Assessing Secondary Completion. The TASC test is similar to the GED® test. Receiving a TASC certification after passing the test shows you have high school level knowledge. Maca deui

test HiSET

A HiSET is one of three tests in the USA that show you have high-school level knowledge if you haven't completed high school. It is similar to the GED® credential but offered in different states. Maca deui

Ti Komunitas nu

A teacher's perspective on how to succeed in schoolssudut pandang A guruna urang tentang kumaha carana sukses di sakolaTi pangalaman kuring minangka guru di Amérika Serikat anu geus ngajarkeun salila tujuh taun. Ti pangalaman mah belanja hirup abdi di Irak salaku murid.
ngimpi abdi jadi gurungimpi abdi jadi guru. Salaku anak, ngimpi ieu mah jadi guru tur boga kulawarga nice jeung damai. impian ieu anu asalna ti sababaraha ...
Atikan Amérika Ngaliwatan pangungsian Mahasiswa lénsapangajaran Amérika ngaliwatan pangungsian lénsa muridTantangan pangungsi nyanghareupan dina sistem pendidikan AS. Paling pangungsi ngalih ka Amerika saukur lantaran teu boga naon kahareup hirup di camp pangungsian.