Nyandak netep

Inggris ogéTaya basa Inggris

Nyetir na angkot

Lamun anjeun mimiti anjog di Amérika Serikat, Anjeun kudu diajar kumaha nyandak beus atawa angkot. Ngajalankeun mobil di Amérika Serikat, Anjeun kudu boga supir urang lisénsi jeung mobil asuransi. Maca deui

Perumahan jeung apartemen

Diajar kumaha nimu susun. Sawaktos Anjeun nyewa hiji apartemen, anjeun bakal kudu asup sapotong kertas tur satuju kana mayar nyewa anjeun unggal bulan. Maca deui

Balanja

Aya loba jenis béda toko di Amérika Serikat. Sababaraha toko nu bener badag sarta sababaraha anu leutik. Anjeun oge bisa meuli loba hal online. Maca deui

kasalametan

Diajar kumaha janten aman di Amérika Serikat. Diajar kumaha ngajaga diri jeung kulawarga anjeun. Di Amérika Serikat, pulisi baris mantuan anjeun cicing aman. Maca deui

Komputer tur média sosial

Di Amérika Serikat, anjeun bakal ngagunakeun komputer pikeun ampir sagalana. Anjeun bakal ngagunakeun komputer atawa telepon pinter komunikasi, pikeun manggihan jobs, mun diajar, sarta sangkan pasini. Maca deui

Kumaha carana manggihan hiji puseur senior sareng inpo nu sejenna pikeun sesepuh

Anjeun hiji imigran senior atawa pangungsian? Dupi anjeun gaduh hiji kokolot di kulawarga anjeun? Ngalenyepan sumberdaya pikeun manula. Neangan pusat senior na neuleuman cara séjén papanggih anggota heubeul di masarakat Anjeun. Maca deui

Ti Komunitas nu

pangungsi welcomingPananjung tempat panggero homeBulan kahiji di Amérika tiasa pisan teuas pikeun pendatang. Tapi hal meunang hadé kalawan waktu jeung prakték. pangarang urang babagi pangalaman dirina
kumaha carana ngobrol jeung perwira pulisiNyaho hak Anjeun: kumaha carana ngobrol jeung hiji perwira pulisiAnjeun afraif pulisi? Nyaho hak Anjeun! Salaku nyicingan di Amérika Serikat, didieu aya sababaraha hal nu kedah terang mun anjeun ngobrol ka perwira pulisi
Imah vs Imah: naon nya éta selisih hiji imah tur imah?Imah vs Imah: naon nya éta selisih hiji imah tur imah?Imah vs Imah: Lamun batur gawéna teuas tur nyieun loba duit, éta moal yén hésé mésér imah a. Tapi imah perlu leuwih ti ngan duit.